Hisense Klima Servis Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

27 Kasım 2024 22:48

Hisense'den 6 adet 48 BTU salon tipi klima aldık ve İzmit servisi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadık. Ürünler iyi ancak servis kurulumu zor bela yaptı. Aradığımızda geleceğiz diyorlar ama gelen yok, farklı numaradan arayınca cevap veriyorlar. Servisi işini zorla yaptırıyoruz, garanti olmasa başkasına kurduracağız. Neyse ki kurdurduk, ancak bir ay sonra arıza verdi. Tekrar aradık, geleceğiz deyip gelmediler, bir ay oyaladılar. Dayanamayarak başka birine yaptırdık. Garanti istemiyoruz, böyle servis olmaz. Şimdi 10 adet başka marka aldık, kafam rahat. Adam kumanda arızasına bile gelip bakıyor. Hisense klimalar güzel çalışıyor ama servisi sorunlu. Alacaksan servisine dikkat etmelisin.

Yalçın

Klimanın montajı yaz sezonunda 15 güne gün verilirken araya alınıp 4. Günde başlanıp yapıldı. 2 klimanın dış ünitesi servis haberi olmadan servis harici yer değişikliği olduğundan sonra sigorta attırmaya başlayıp arıza vermiştir. Bu şekilde yorumu düzeltirseniz okuyanlarda daha iyi bilgi alır.

Orhan

Gelip bakmadan bu fikre nasıl sahip oldunuz peki Neyse bunu da geçtim garanti dişi kalan veya garantisi biten ürünlere servis vermiyor musunuz. Yani yer değişikliği oldu garanti dişi kaldı bakmıyorum mu diyorsunuz

Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Hisense Servis Gereğini Yapmıyor

13 Temmuz 2023 20:36