Hilltown Karşıyaka AVM İzmir Hilltown AVM'de Yeni Açılan Çocuk Alanı Sorumsuzluğu!

30 Ekim 2023 10:41

28.10.2023 Cumartesi günü İzmir Hilltown AVM'de yeni açılan torto shop diye bir çocuk oyun alanı Boyner İn üst katında bulunan bu yer 5 yaşındaki oğlumu sırtına numara yapıştırıp içeri aldılar. 5 dakika bile olmadan içeride bir çocuk oğlumu arkasından itti ve top havuzundaki tutunma bölümlerine çarptı. Bir genç kucağına aldığı gibi kanlar içinde bana teslim etti ve ben çocuğumu kanlar içerisinde görünce şok oldum. Ardından kası yarılmış ve gözü morarmıştı. Bir pansuman ya da ecza dolabı gibi gereçleri istediğimde bulunmadığı belirttiler ve bunun karşılığında yetkiliyi çağıralım bir oturup konuşun dediler. Benim konuşacak vaktim mi var? Çocuğun kası patlamış, dikiş atılması gerekiyor dedim. Revirimiz var ama dikiş atacak kadar müdahale edemez dedi. Ben şikayetçi olacağım, hiçbir Allah'ın Kulu da demedi ki biz hastaneye götürelim. Kendi imkanlarımla taksiye bindiğim gibi Başkent Hastanesi'nin aciline götürdüm ve 4 tane dikiş attılar. Benim canım yandı, başkasının çocuğunun canı yanmasın. Kesinlikle şikayetçi olacağım. Sözde oyun ablaları, abileri nasıl bir sorumsuzluktur bu hale gelecek kadar neredeydiniz? Beni içeri bile almadınız! Oyun alanının içine girmek istedim. Dışarıda bekleyin dediler. Normalde her zaman yemek katındaki oyun alanına götürüyorum ve orada başıma bir kere bile böyle bir şey gelmedi. Bu sorumsuzluğun hesabını kim verecek?

Deniz
Deniz
30 Ekim 2023 10:27

Bu resimdeki ilk gün hali bir de siz ertesi günkü halini görün mosmos onu atacağım

Hilltown Karşıyaka AVM Hilltown Da Bıçakla Yaralama

06 Nisan 2024 23:14
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Midtown Alışveriş Merkezi Güvenlik Açığı Ve Sorumsuz Personel Krizi

24 Kasım 2024 19:39