Hesap.com.tr Hesap Şifresi Yanlış Diyor

Hesap.com.tr'den PUBG hesabı aldım. Üç tanesinden ikisinin şifresi yanlış, birisinde ise telefonla onaylama gerekiyor. Param gitti. Bana para iadesi ya da hesapları versinler, mağdurum. Eğer çözüm bulamazsam şikayet edeceğim. Avukatıma başvurup sizi şikayet edeceğim. Hesabımı verin ya da paramı iade edin.

25 Temmuz 2024 18:56

Hesap.com'dan hesap aldım beni kandırdı ücret iade istiyorum bir kere değil iki üç kere oldu bıktım ya artık hesap almak istemiyorum Lütfen çaresini bulun 3-4 kere oldu ya hesapları alıyorum şifresi yanlış giriş yapmıyor hesap Ban yemiş He bir de bir günlük ban Yani mesaj bana hesap.com'da 7 gün oldu bir anda hiçbir şey yapmadım Bu ne ya ücret iade istiyorum

24 Temmuz 2024 15:49 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, yaşadığınız deneyim için çok üzgünüm. Siparişinizle ilgili inceleme yapılmış ve gerekli aksiyonlar alınmıştır. Hesap.com.tr olarak alıcı ve satıcıların sorunsuz alışveriş deneyimi yaşamaları için çalışıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımla, Berk İpek Customer Services Manager

Hiranur
24 Temmuz 2024 15:51

Teşekkür ederim

8 Haziran 2025 14:52

hesap.com.tr den 1000vp aldım şifre yuanlıs diyor mağdurum acil yardım lazım

Hesap.com.tr Üzerindeki Bloke Edilen 744 TL Ödeme Hâlâ Çözülmedi Ve Mağdur Oldum

Hesap.com.tr üzerinden PUBG oyun hesabımı ilan vererek sattım. Bir alıcı hesabı satın aldı ve dolandırıcılık olmaması iç...

Tümünü Gör
Hesap.com.tr Benim Paramı Geri Gönderin!

Hesap.com.trBenim Paramı Geri Gönderin!

Çinar
Hesap.com.tr Google Kodu Kabul Etmiyor

Hesap.com.trGoogle Kodu Kabul Etmiyor

Mert
Hesap.com.tr'de Hesap Alıp Gerçek Olmaması!

Hesap.com.tr'deHesap Alıp Gerçek Olmaması!

Enes
Hesap.com.tr Hesabı Satın Aldım Fakat Hesaba Giremiyorum!

Hesap.com.trHesabı Satın Aldım Fakat Hesaba Giremiyorum!

Samet
Hesap.com.tr Valorant Random Hesap, Hepsinin Kullanıcı Bilgileri Yanlış!

Hesap.com.trValorant Random Hesap, Hepsinin Kullanıcı Bilgileri Yanlış!

Rr Zza
Hesap.com.tr Paramı İade İstiyorum!

Hesap.com.trParamı İade İstiyorum!

Abuzittin