Garanti Kapsamında Çözülmeyen Akü Problemi

27 Aralık 2024 10:28

Hero marka Dash 125 model motor aldım ve bu motor beş yıl ya da 50 bin km garantisi var vaatleriyle satılıyor. Şu an 20 bin km'de. Bütün bakımlarını yetkili servisinde yaptırdım ama 3-4 bin km'dir akü sorunu yaşıyorum. Talebim onaylanmasına rağmen karşılığını alamadım. Fabrikada akü bulunmadığını söylüyorlar ve net bir süre veya cevap vermiyorlar. Evet 500 600 TL lik bir akü için bile. Her bakıma gittiğimde kat kat fazlasını vermeme rağmen. Hepimiz bu sektördeyiz ancak hizmet bence bu değil. Sorun çözülsün ya da çözülmesin memnun musun diyenlere vereceğim cevap ilk sorunda karşılaştıklarım yüzünden cevabım değişti. Çünkü en ufak sorunda bunlarla karşılıyorsa daha farklı sorunlarda ne olacağını düşünmek bile istemiyorum...

11 Aralık 2025 11:47 (Şikayetten 11 ay sonra)

Merhaba Abdullah Bey, Şikayetvar platformu üzerinden ilettiğiniz konuya ilişkin durum, ilgili birimlerimizce incelenerek size gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Bu sebeple şikayet kaydınız kapatılmıştır. İyi günler. Hero Motor Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

Erdi sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 16:50
"Sorunumu en kısa sürede çözdükleri için Forza motor ailesine ve Hero motora teşekkür ediyorum"
Asena sonucu yetersiz buldu

Hero Dash 125: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Garanti Hizmeti!

12 Mayıs 2025 21:46
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Benzin Pompası Sorunu, Garantiye Girmemesi

11 Mart 2024 13:01
Emre sonuçtan memnun

10 Ocak 2025 11:15
"Servislerin yedek parçaya ulaşamaması şaşırttı, bana verilen numaradaki kişi kargo ile parçayı adresime yolladı teşekkürler"
Garanti Sürecinde Parça Tedarik Sorunu
Eren sonucu yetersiz buldu