Deniz sonucu yetersiz buldu

Heifer Airshape İle Hayal Kırıklığı!

Heifer Airshape İle Hayal Kırıklığı!
12 Aralık 2024 10:44

4 ay önce BİM'den Heifer airshape adlı ürünü, az sayılmayacak bir paraya (3500 TL) aldım. Haftada bir kullanmama rağmen, 2 ay sonra aşırı ısınmaya başladı. Hemen kendini kapatıp kullandırmıyordu. Termostatı var, en azından iyi bir şey diye düşündüm ama bu çok kısa sürede olmaya başladı. 10 saniye çalışıp kapanıyor. Uzun süre kendine gelmiyor ve hiçbir işime yaramıyor. Sonra bir gün kapanmadı ve fırçası kafamda eridi. İyi ki saçım alev almadı. 'gönderin bakalım' dediler. Aynı şekilde geri yollamışlar. Yanık fırçayı bile değiştirmemişler. 3500 liram boşuna gitti resmen. Bir daha nasıl güvenip kullanayım? Para iadesi olmalı.

12 Aralık 2024 11:25 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Merhaba Öncelikle bizim ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yurtiçi kargo (anlaşma kodu 686 724 448) ile şikayetinizi ve adresinizi yazarak kargoda hasarlanmayacak şekilde gönderin, gereği yapılarak tekrar size gönderelim. Saygılarımızla.

23 Aralık 2024 10:12

Söylediğiniz şekilde Gönderdim hiçbir işlem yapmadan ürünü geri gönderdiniz. Durumu İletince Tekrar göndermemi söylediniz bir daha gönderdim ama en ufak bir açıklama da ürünümden haber de yok

28 Aralık 2024 15:23

Ürünü 2. Kez gönderdiğimde sağ olsun Ayşe hanım ilgilenerek fırça başlığını ve başka bir parçayı yeniletip bizzat beni aradı ve sorunun giderildiğini iletti. Ürün normal haline dönmüş şu an verimli çalışıyor evet ama kafamda yangın çıkmadığı için sadece şanslıydım o yüzden ürüne güvenim maalesef kalmadı

Tuncay sonuçtan çok memnun

Tuncay
29 Ekim 2024 20:10
"Çok Teşekkür ederiz. Hızlı ve güvenilir bir çözüm."
Tehlikeli Ürün: Acil Çözüm Bekliyorum
Tehlikeli Ürün: Acil Çözüm Bekliyorum
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Servis Ve Kalite Sorunlarıyla Boğuşan Saç Şekillendirici

21 Mart 2025 13:10
Servis Ve Kalite Sorunlarıyla Boğuşan Saç Şekillendirici
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Saç Şekillendirici Saçımı Yaktı, Servisten Ve Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamıyorum

Sevgi
29 Ekim 2025 17:59
Sedanur sonuçtan çok memnun

Sedanur
19 Kasım 2024 21:30
"Çok teşekkür ederim hiç zaman kaybetmeden iletişime geçildi ve tamir yapılıp geri gönderildi elinize sağlık 👏🏼 ilginiz için teşekkür ederim zaten üründen memnundum sadece arıza çıkmıştı şimdi daha da memnun oldum teşekkürler"