Noter Sisteminde Görünmeyen Sigorta Mağduriyeti

08 Aralık 2024 03:01

06.12.2024 tarihinde yeni araç almak üzere notere gittiğimde, noterde yeni alacağım aracımın sigortasının yapılması gerektiğini söylendi ve nur sigorta acentasından HDI sigortası yaptırdım. Satış işlemini başlatıldı, ve noter sisteminde sigortanın gözükmediğini ve bu yüzden satış işlemini olmayacağını söyledi. Araç bir motosiklet olup, zeyil kontrolü yapılması gerektiği söylendi. Sigortacımla iletişime geçmem gerektiği belirtildi. HDI Sigorta'ya ve acenteme ulaştığımda herhangi bir problem olmadığı ve sistemde sigortanın göründüğü ifade edildi. E-Devlet'te aracın sigortası görünmesine rağmen, noterin sisteminde gözükmediği için satış
işlemini gerçekleştiremedim, ve bunu farklı noterlerde'de denedim sigorta gözükmüyor. Lütfen yardımcı olun ve problemin çözülmesini talep ediyorum.

08 Aralık 2024 03:01

06.12.2024 tarihinde yeni aracımı noterde satın almak üzere gittiğimde, noterde öncelikle aracı üzerime almadan sigorta yaptırmam gerektiği söylendi, ve ben Nur sigorta acantasından kendi adıma Hdi Sigorta yaptırdım satış işlemi başlatıldı. Noter sisteminde yaptırmış olduğum sigortanın gözükmediğini ve bu yüzden satış işlemini olmayacağını öğrendim. Araç bir motosiklet olup, Sigortacımla iletişime geçmem gerektiği belirtildi. Hdi Sigorta'ya ve acenteme ulaştığımda herhangi bir problem olmadığı ve sistemde sigortanın göründüğü ifade edildi. E-Devlet'te aracın sigortası görünmesine rağmen, noterin sisteminde Alıcı adına araç sigortası bulunamamıştır, diye hata veriyor, yani sigortanın noter sisteminde gözükmediğini söylüyorlar. Bu durumdan dolayı alış işlemini gerçekleştiremedim. Farklı noterlerden'de denedim gözükmüyor. Lütfen yardımcı olun ve problemin çözülmesini talep ediyorum.

09 Aralık 2024 08:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sigorta İşlemlerinde Plaka Değişikliği Ve İletişim Sorunları

07 Nisan 2025 17:59
Sigorta İşlemlerinde Plaka Değişikliği Ve İletişim Sorunları

20 Şubat 2024 12:28
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Hdi Sigorta Zeyil İşlemi İki Gündür Yapılamıyor Mağduriyet Yaşıyorum

04 Ağustos 2025 21:58
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Hdi Sigorta Bilgi Dışında İhtiyari Malı Mesuliyet Sigortası

28 Ağustos 2024 15:10