Ankara Ankamall HD İskender Şikayet

Ankara Ankamall HD İskender Şikayet
11 Ocak 2024 23:43

Ankara Ankamall'deki şubeye devamlı gidiyorum ve birçok kez siparişlerimde künefe tatlısı gelmiyor. Sipariş verdiğim halde sadece yemek yiyip kalkıyoruz. Her defasında en az 2-3 garsona neden gelmediğini soruyorum. 'Pişiyor, gelmek üzere, çıkmak üzere' gibi sözler söylüyorlar ama hâlâ gelmiyor. Başka bir siparişimde tekrar gittiğimde künefe siparişi verip özellikle dikkat ediyorum. 'Gelmek üzere, çıkıyor' gibi sözler tekrar söyleniyor ve yanında tekrar yapılacağı söyleniyor. Garson arkadaşlar hatırlattığım zaman siparişi iptal ediyorum. En son gittiğimde yemekle beraber tatlı gelsin diye sipariş verdim. Yemek geldi, tatlı hâlâ yok. 3-4 garsona tekrar sordum, 'Pişiyordur, gelmek üzeredir' gibi sözler söylendi. En son sinirlendim, hesabı istedim ve getiren arkadaş tatlı siparişinin alınmadığını iletti. 'Ben olsam getirirdim, siparişi ben almadığım için bir şey söyleyemiyorum' gibi sözler kullandı. O yüzden her geldiğimde pişman olarak çıkıyorum. Dikkate alınmasını rica ediyorum.

12 Ocak 2024 08:36 (Şikayetten 8 saat sonra)
18 Ocak 2024 13:52

04 Nisan 2024 20:33
HD İskender Restaurant Kaşmir Şubesi Sıkıntılı!

23 Ağustos 2024 23:23
HD İskender Restaurant Özdilek AVM'de Kırık Tabakta Ve Yanlış Çatal İle Gelen Künefe

Ankamall HD İskender'de Porsiyon Hayal Kırıklığı

23 Ağustos 2024 21:34