Su Su sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 11:42

Saçlarımın sağlıklı ve hızlı uzaması adına hc Care Saç Serumunu aldım. Saçıma sürdüğüm “ilk dakikada” bakın altını çiziyorum -1. Dakika- Saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı. Şokun etkisiyle hemen yıkamaya koştum. Saçlarımı iyice yıkadıktan sonra aynaya baktığımda bu defa saç diplerimde yanarak kızarmalar, yer yer yaralar başladı ve saç dibim ateş gibi oldu.

Siz “Hepsiburada kurumu” olarak, niçin bu tarz markaların iyi yorum bastığını bilip engel olmuyorsunuz benim sitemim sizedir. Ben sitede iyi yorumları görüp almıştım. Fakat şimdi İyice baktıktan sonra bir çok kişide aynı şikayetler olduğunu gördüm. Burada ki diğer kullanıcılar gibi; -“ürün çöp parama yazık” deyip, kestirip atmayacağım!

Hc Care sitesinden acil mesai saatlerinde dönüş bekliyorum, kaldı ki gerekli mercilere başvurup, tüm vatandaşlık haklarıma dayanarak hukuksal süreç başlatacağımı bilmenizi isterim. İnsanların Sağlığı, Parası bu kadar basit değil artık bunu anlamanızı rica ediyorum.
Son olarak Saç kremi ve Saç serumu güven kaybından dolayı kullanılamaz durumda.

29 Ağustos 2023 14:06
Hc Care Saç Serumu Saçlarımı Avuç Avuç Döküp Saç Dibimi Yara Yaptı.

Hc Care bırakın dönüş yapmayı, sorduğum sorumu ve şikayetimi bile engelleyip cevap verme tenezzülünde bulunmadı. Ancak Hepsiburada, çok nazik ve ilgili bir şekilde sorunumu çözüme ulaştırdılar.

Elif
Elif

Maalesef benimde başıma geldi saçlarım lastik gibi olup koptu ama kimse ilgilenmiyor

HC Bakım Yağı Saç Derimde Ağrı Ve Dökülmeye Sebep Oldu

Gönül