14 Ocak 2024 07:352.568

Hepsiburada üzerinden HB Bilişim satıcısından 10.01.2024 tarihinde Sipariş Numarası: 459 521 565 olan yenilenmiş Apple iPhone XR 64 GB A Grade ürününü satın aldım. Ürün, 13.01.2024 tarihinde elime ulaştı ancak ekranında yanık piksel olduğunu fark ettim. A Grade olarak 15.599 TL ödeme yaptığım cihazın B Grade olarak geldiğini düşünüyorum ve zararımın giderilmesini talep ediyorum. Görsel ekliyorum, kamerada çok belli olmasa da gözle görülür bir piksel problemi var.

3 Şubat 2024 17:53

Hbbilişim üzerinden 4.01.2024 tarihinde iPhone xr a Grade cihaz aldım ekranda ölü pixel olduğu için gelen cihazı değişime gönderdim ve değişim yapıldı. Yeni gelen cihazın ekranında köşelerde gölgelenme olduğunu fark ettim fakat değişim ile tekrar uğraşmak istemedim, beni arayan görevliye de önemli bir şey olmadığını söyledim fakat ekran köşelerinde kararma gölgelenme gittikçe arttı, ve ekranın tam altında düz bir çizgi oluştu.

16 Ocak 2024 13:51

Değişim için kargoya teslim ettim.

31 Ocak 2024 11:01 (Şikayetten 17 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm departmanımız sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla HB Bilişim

3 Şubat 2024 18:03
Eki aç

Yeni yollanan cihazın ekranında köşelerde kararma ve alt kısımda düz bir çizgi oluştu.

6 Şubat 2024 10:15

Verilen kargo kodu ile tekrar kargoya teslim ettim.

9 Şubat 2024 15:05

10 Şubat 2024 08:34

Aranıp problemin çözüleceği söylendi.

10 Şubat 2024 08:35

Umarım problem çözülür. Teşekkürler...

15 Şubat 2024 11:51
Eki aç

Telefonu biraz önce teslim aldım (3. Kez) ve artık diyecek bir şey bulamıyorum, iki kere cihaz değişimi ve bir ekran değişimi yapıldı fakat hala ekranda gölgelenme ve aşağıdan yukarı doğru düz bir çizgi var, madem sürekli aynı problem olacak neden bir buçuk aydır servis ve onarım ile uğraşıyorum? Telefonu bu sürede neredeyse hiç kullanamadım madem bu sorun çıkacak neden a kalite olarak satılıyor. Bu sorunların olacağı söylenip satılsa asla bir şey söylemem fakat a kalite (sıfırdan farksız) olarak satılan cihaz bu problemi verirse kabul edilmez a kalite diye 15.444,55₺ ödeme yapmışım fakat gelen ürün b kalite. Artık servise yollarmıyım bilmiyorum bir şey değişmiyor.

15 Şubat 2024 12:01

Tekrar servise gönderirsem bile asla aynı model cihaz ile değişimi ya da onarımı kabul etmiyorum çünkü sürekli aynı olay yaşanıyor. Aradaki fark ne ise verip başka bir cihaz almak tercihimdir.

18 Şubat 2024 17:38
Eki aç

Kullandıkça gölgelenme artıyor, bir dönüş hala yapılmadı.

18 Şubat 2024 17:42
Eki aç

Ekranda bulunan düz çizgi.

21 Şubat 2024 21:16

Hala bir dönüş yapılmadı, iz daha belirgin olmaya başladı.

8 Ağustos 2024 09:45

Cihazın ekranında tekrar ölü pixel oluştu, ve kapatma açma tuşu çalışmıyor.

8 Ağustos 2024 13:47

Kapatma Açma butonu arızası.

24 Ağustos 2024 09:31
Eki aç

Telefon ekranında uygulamaların, önceden açık olan sayfaların logoları ve yazıları sönük iz olarak ekranda kalıyor

İphone 14 Pro Alışverişinde Karşılaşılan Sorunlar

23 Aralık 2024 21:382.847

Hepsiburada aracılığıyla HB Bilişim'den iPhone 14 Pro 256 GB satın aldım. Telefon geldiğinde ekran değişmiş olarak geldi...

İphone 14 Pro Alışverişinde Karşılaşılan Sorunlar

HB Bilişim Yanlış Ürün Gönderildi

30 Temmuz 2024 10:542.358

25.07.2024 tarihinde hb Bilişimden bir adet yenilenmiş b kalite iPhone se 2022 model telefon sipariş ettim. Siparişim bu...