Haydigiy.com Ödeme Alınmasına Rağmen Hala Hiçbir Şekilde İşlem Yapılmadı

Haydigiy.com Ödeme Alınmasına Rağmen Hala Hiçbir Şekilde İşlem Yapılmadı
14 Ağustos 2024 04:3813.345
Merve'nin Teşekkür Mesajı
Bugün haydigiy.com dan arandım bir hanım efendi sağ olsun çok sakin nazik konuşarak bilgilendirme yaptı 48 saat içerisinde işlem yapılıyormuş teşekkür ederim ilginiz alakanız için :) )

Merhabalar haydigiy.com sitesinden 13.08.2024 14:45 zaman zarfında sipariş vermiştim fakat ödeme tamamlanmasına rağmen hiçbir şekilde kargo işlemi yapılmadı hala bekliyor yazıyor nedeni nedir lütfen yardımcı olur musunuz? Müşteri mağduriyetini dikkate alır mısınız artık?

14 Ağustos 2024 04:26

Merhabalar haydigiy.com sitesinden ilk defa 13.08.2024 14:45 zaman zarfında sipariş vermiştim fakat ödeme tamamlanmasına rağmen hiçbir şekilde kargo işlemi yapılmadı hala bekliyor yazıyor nedeni nedir lütfen yardımcı olun lütfen müşteri mağduriyetini dikkate alır mısınız artık rica ediyorum?

14 Ağustos 2024 10:22 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sevgili Merve S., İletmiş olduğunuz bildirim Firmamız tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ki kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. • Sosyal Medya’da hizmet veren İnstagram ve Facebook sayfamızda yer alan mesaj bölümü Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Haydigiy.com

Merve
14 Ağustos 2024 10:38

Söz Verilen Kargo Süresi Aşıldı, Bilgi De Yok

24 Temmuz 2025 13:263.662

"İleşime geçip bilgilendirme için teşekkürler"

Siparişim Ne Zaman Gelecek? Bilgilendirme Ve Destek Eksikliği

20 Ağustos 2025 14:202.209

"Hızlı bir şekilde ulaşıldı ve siparişim kargoya verildi. Teşekkürler..."

Siparişim Kargoya Verilmiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

23 Ağustos 2025 19:241.620

"Teşekkürler"

Haydigiy.com Ürünün Kargoda Bekletilmesi Ve Gecikme Sorunu

30 Eylül 2024 13:1416.247

"Sorunum çözüldü teşekkür ederim 🙏"

Tümünü Gör
Haydigiy 3 Kez Aynı Yırtık Yeleği 1 Ay İçinde Bana Gönderdiniz Yeni Siparişe Rağmen!

Haydigiy 3 KezAynı Yırtık Yeleği 1 Ay İçinde Bana Gönderdiniz Yeni Siparişe Rağmen!

Nooshin
Haydigiy Ürün Lekeli Gönderilmiş