Ferhat sonuçtan çok memnun

Hawk Gaming Chair Gıcırtı Ve Amortisör Sorunu

29 Haziran 2023 23:54
Ferhat'ın Teşekkür Mesajı
“Merhabalar, Parça geldiğinde aynı sorunu yaşadığımı dile getirmiştim. Bunun sonucunda bana tekrar alt mekanizma ve amortisör gönderimi sağlandı. Sonucundan memnunum. Hawk Gaming Chair ekibine ilgisi ve alakası için çok teşekkür ediyorum.”

18.06.2023 tarihinde siparişini verdiğim “Hawk Gaming Chair FAB v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu” 19.06.2023 tarihinde elime ulaştı. İlk geldiğinde kurulumunu çok güzel ve düzgün bir şekilde gerçekleştirdim. İlk günlerde herhangi bir sıkıntı yoktu fakat videoda da görüldüğü üzere koltuğu amortisör biraz yüksek konumdayken hareket ettirdiğimde yüksek seviyede gıcırtı sesi gelmeye başladı. Bakımını da aldığım gün yağını vs. Yapmıştım, aradan 1 hafta geçti ve durum bu şekilde. Ayrıca, amortisörü de bazen aşağı inmemekle beraber kalkıp oturduğumda "tak" "tuk" gibi sesler gelmektedir. Mümkünse eğer amortisörün değişmesini talep ediyorum. Bu gelen sesinde amortisörden kaynaklandığını düşünmekteyim. Diğer herhangi bir aksamda en ufak bir sıkıntı yoktur.

04 Temmuz 2023 11:07 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Tarafınıza gerekli parçaların gönderiminin sağlanması için Müşteri Temsilcilerimiz kaydınızı oluşturmuştur. İyi günler dileriz.

05 Temmuz 2023 22:03

Merhabalar, ürün parçaları bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim. Fakat WhatsApp'tan konuşmamıza istinaden gıcırtı sorunum hala devam ediyor. Yağladığım halde hala gıcırtı sesi gelmeye devam etmektedir. Sorunun çözümünü nasıl sağlayabiliriz? Eğer isterseniz tekrar video çekebilirim.

09 Temmuz 2023 11:42

Erdal sonuçtan çok memnun

Hawk Gaming Chair: İlk Günden Gıcırdama, Şimdi Kırık!

09 Nisan 2025 23:52
"Hawk Gaming Chair yetkililerine ilgileri ve hızlı çözüm süreçleri için teşekkür ederim. Bu yaklaşımları hem müşteri memnuniyetine verdikleri önemi gösterdi hem de markaya olan güvenimi artırdı. Destekleri ve çözüm odaklı yaklaşımları için tekrar teşekkür ederim. 🙏"
Hawk Gaming Chair: İlk Günden Gıcırdama, Şimdi Kırık!
Berk sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 17:05
"Merhaba, Firma WhatsApp üzerinden iletişime geçerek sorunun videosunu iletmemi istedi. Sonrasında arızalı mekanizmayı yenisi ile değiştirmem için yeni mekanizma göndereceklerini, kendilerine anlaşmalı kargo kodu ile arızalı mekanizmayı gönderebileceğimi ilettiler. Yeni parça bugün elime ulaştı. Montajını gerçekleştirdikten sonra sorunum çözüldü. Hızlı dönüşleri yapıcı yaklaşımları için teşekkür ederim."
Ali sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2024 00:53
"Yeni "alt mekanizma ve amortisör" gönderimi hızlı bir şekilde sağlandı. Değişimini gerçekleştirdim ve sorunun tamamıyla çözüldü. Müşteri desteği konusunda oldukça memnun kaldım. Teşekkürler Hawk. O7"