Taylan sonuçtan çok memnun

Hawk Gaming Chair Aşınma Ve Kırılma Sorunu

20 Mayıs 2024 19:27
Taylan'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz ve parça değişimi için teşekkür ederim”

Merhaba,

19 Haziran 2022 tarihinde Amazon'dan aldığım 407-0374187-0929912 sipariş numaralı FAB v1 model koltuğumda sallanma ve gıcırtı sorunu mevcut. Kontrol ettiğimde, çift kollu alt mekanizmada herhangi bir darbe veya benzeri bir durum olmamasına rağmen kırık oluştuğunu gördüm. Konuya ilişkin arızalı parçanın görüntüleri ekte mevcuttur. Ürünüm garanti süresi içerisinde bulunmakta olup, konu hakkında desteğinizi rica ederim.

İyi çalışmalar

21 Mayıs 2024 12:16

Benimle hemen ertesi gün iletişime geçip sorunumu çözdüler arızalı parça kargoya verildi

21 Mayıs 2024 12:17

İlginiz ve parça değişimi için teşekkür ederim

21 Mayıs 2024 14:21 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhabalar, Taylan Bey. Biz teşekkür eder, iyi günler dileriz. Hawk Gaming Chair.

Mustafa sonuçtan çok memnun

05 Kasım 2025 11:45
"Buradan yazdığım şikayet doğrultusunda ilgili kişi geri dönüş sağlayıp tarafıma arızalı/ kırık olankoltuk alt mekanizmasını ve amortisörünü kargolayıp yollamışlar önce amortisörlü neden yolladılar diye düşünmüştüm ki mekanizmadan çıkaramayacağımı anladığında helal olsun dedim ilgilenen kişilere bir kez daha teşekkür ediyorum iyi çalışmalar diliyorum"
Berk sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 17:05
"Merhaba, Firma WhatsApp üzerinden iletişime geçerek sorunun videosunu iletmemi istedi. Sonrasında arızalı mekanizmayı yenisi ile değiştirmem için yeni mekanizma göndereceklerini, kendilerine anlaşmalı kargo kodu ile arızalı mekanizmayı gönderebileceğimi ilettiler. Yeni parça bugün elime ulaştı. Montajını gerçekleştirdikten sonra sorunum çözüldü. Hızlı dönüşleri yapıcı yaklaşımları için teşekkür ederim."
Erdal sonuçtan çok memnun

Hawk Gaming Chair: İlk Günden Gıcırdama, Şimdi Kırık!

09 Nisan 2025 23:52
"Hawk Gaming Chair yetkililerine ilgileri ve hızlı çözüm süreçleri için teşekkür ederim. Bu yaklaşımları hem müşteri memnuniyetine verdikleri önemi gösterdi hem de markaya olan güvenimi artırdı. Destekleri ve çözüm odaklı yaklaşımları için tekrar teşekkür ederim. 🙏"
Hawk Gaming Chair: İlk Günden Gıcırdama, Şimdi Kırık!