Arda sonuçtan çok memnun

30 Ekim 2024 18:23
Arda'nın Teşekkür Mesajı
“Daha elime ulaşmadı ama kargo da yardımınız için teşekkürler”

25.10.2023 tarihinde aldığım Faturası mevcut olan FAB V6 koltuğum Faturada ki Sipariş No: k-17533
çift kollu alt mekanizmada herhangi bir darbe veya benzeri bir durumu olmamasına rağmen kırılma olmuştur. Düzenli olarak yağını bakımını yapmıştım.
Kırık parçanın fotoğrafları aşağıda mevcuttur. Ürünün garanti durumu devam etmektedir. Destek rica ediyorum.

14 Kasım 2024 09:24 (Şikayetten 14 gün sonra)

Merhabalar, Yaşadığınız problem için üzgünüz. Konu ile alakalı fotoğrafları ve açıklamayı atmanız durumunda ekibimiz size hızlı şekilde yardımcı olacaktır. Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

27 Kasım 2024 16:15

Mailden ulaştım. Gönderim sağlanacağı söylendi yardımınız ve ilginiz için teşekkür ederim şu an kargoda diye düşünüyorum.

27 Kasım 2024 16:15

Daha elime ulaşmadı ama kargo da yardımınız için teşekkürler

Erdal sonuçtan çok memnun

Hawk Gaming Chair Yan Mekanizma Arızası Tekrarlandı

07 Eylül 2025 23:49
"Hawk Gaming Chair yetkililerine tekrardan ilgileri ve hızlı çözüm süreçleri için teşekkür ederim. Bu yaklaşımları hem müşteri memnuniyetine verdikleri önemi gösterdi hem de markaya olan güvenimi artırdı. Destekleri ve çözüm odaklı yaklaşımları için tekrar teşekkür ederim. İleride hawk ürünlerini tercih etmeye devam edeceğim."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 09:47
Erdal sonuçtan çok memnun

Hawk Gaming Chair: İlk Günden Gıcırdama, Şimdi Kırık!

09 Nisan 2025 23:52
"Hawk Gaming Chair yetkililerine ilgileri ve hızlı çözüm süreçleri için teşekkür ederim. Bu yaklaşımları hem müşteri memnuniyetine verdikleri önemi gösterdi hem de markaya olan güvenimi artırdı. Destekleri ve çözüm odaklı yaklaşımları için tekrar teşekkür ederim. 🙏"
Hawk Gaming Chair: İlk Günden Gıcırdama, Şimdi Kırık!