30 Ekim 2024 18:231.699
Arda'nın Teşekkür Mesajı
Daha elime ulaşmadı ama kargo da yardımınız için teşekkürler

25.10.2023 tarihinde aldığım Faturası mevcut olan FAB V6 koltuğum Faturada ki Sipariş No: k-17533
çift kollu alt mekanizmada herhangi bir darbe veya benzeri bir durumu olmamasına rağmen kırılma olmuştur. Düzenli olarak yağını bakımını yapmıştım.
Kırık parçanın fotoğrafları aşağıda mevcuttur. Ürünün garanti durumu devam etmektedir. Destek rica ediyorum.

14 Kasım 2024 09:24 (Şikayetten 14 gün sonra)

Merhabalar, Yaşadığınız problem için üzgünüz. Konu ile alakalı fotoğrafları ve açıklamayı atmanız durumunda ekibimiz size hızlı şekilde yardımcı olacaktır. Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Arda
27 Kasım 2024 16:15

Mailden ulaştım. Gönderim sağlanacağı söylendi yardımınız ve ilginiz için teşekkür ederim şu an kargoda diye düşünüyorum.

Arda
27 Kasım 2024 16:15

Daha elime ulaşmadı ama kargo da yardımınız için teşekkürler

Hawk Gaming Chair Yan Mekanizma Arızası Tekrarlandı

7 Eylül 2025 23:491.744

"Hawk Gaming Chair yetkililerine tekrardan ilgileri ve hızlı çözüm süreçleri için teşekkür ederim. Bu yaklaşımları hem müşteri memnuniyetine verdikleri önemi gösterdi hem de markaya olan güvenimi artırdı. Destekleri ve çözüm odaklı yaklaşımları için tekrar teşekkür ederim. İleride hawk ürünlerini tercih etmeye devam edeceğim."

Hawk Gaming Chair FAB V6: Dayanıklılık Sorunu

28 Şubat 2025 09:472.099

8 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 18:33'te satın almış olduğum Hawk Gaming Chair FAB V6 Kumaş Gümüş Oyuncu Koltuğu, resimd...

Hawk Gaming Chair: İlk Günden Gıcırdama, Şimdi Kırık!

9 Nisan 2025 23:521.869

"Hawk Gaming Chair yetkililerine ilgileri ve hızlı çözüm süreçleri için teşekkür ederim. Bu yaklaşımları hem müşteri memnuniyetine verdikleri önemi gösterdi hem de markaya olan güvenimi artırdı. Destekleri ve çözüm odaklı yaklaşımları için tekrar teşekkür ederim. 🙏"

Hawk Gaming Chair: İlk Günden Gıcırdama, Şimdi Kırık!

Tümünü Gör

Koray
Hawk Gaming Chair Future Alt Mekanizma Kolu Çalışmıyor

Hawk Gaming ChairFuture Alt Mekanizma Kolu Çalışmıyor

Tayfur
Hawk Gaming Chair Koltuk Sıkıntısı!

Hawk Gaming ChairKoltuk Sıkıntısı!

Rigbo
Hawk Gaming Chair Oyuncu Koltuğu Sorunu