Görkem sonuçtan çok memnun

14 Nisan 2024 22:05
Görkem'in Teşekkür Mesajı
“22.04.2024 tarihinde alt mekanizma ve amortisör elime ulaştı. İlginiz için teşekkürler. İyi çalışmalar”

Merhaba,

8 Şubat 2023 tarihinde Trendyol'dan aldığım 0289446125 sipariş numaralı FAB v5 model koltuğumda sallanma ve gıcırtı sorunu mevcut. Buna istinaden kontrol ettiğimde, çift kollu alt mekanizmada herhangi bir darbe veya benzeri bir durum olmamasına rağmen kırık oluştuğunu gördüm. Konuya ilişkin arızalı parçanın görüntüleri ekte mevcuttur. Ürünüm garanti süresi içerisinde bulunmakta olup, konu hakkında desteğinizi rica ederim.

İyi çalışmalar.

17 Nisan 2024 17:05

Markaya mail ile ulaştım, arızalı parçanın yenisinin gönderimini yapacakları bilgisini paylaştılar. Parça ulaştığında tekrar güncelleme ekleyeceğim.

23 Nisan 2024 08:11

25 Nisan 2024 11:35 (Şikayetten 10 gün sonra)

Merhabalar Görkem Bey. 22.04.2024 tarihinde sorun yaşamış olduğunuz parçanın gönderimi tarafınıza sağlanmıştır. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. İyi günler dileriz. Hawk Gaming Chair.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 19:35
Mustafa sonuçtan çok memnun

05 Kasım 2025 11:45
"Buradan yazdığım şikayet doğrultusunda ilgili kişi geri dönüş sağlayıp tarafıma arızalı/ kırık olankoltuk alt mekanizmasını ve amortisörünü kargolayıp yollamışlar önce amortisörlü neden yolladılar diye düşünmüştüm ki mekanizmadan çıkaramayacağımı anladığında helal olsun dedim ilgilenen kişilere bir kez daha teşekkür ediyorum iyi çalışmalar diliyorum"