Naz sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 16:05

Otelin devamlı müşterisiyim. Ailem, eşim, tüm akrabalarımız müşteriniz.
Dün biz tanıtıma katıldık, hediye çeki verildi ama hiçbir şekilde ulaşamıyorum. İki gündür yüzlerce kez aradık, muhatap olup açıklama bile yapılmıyor. Biz otelinize, personelini, temizliğini herkese öneriyoruz ve çok da memnunduk ama bu şekilde bir davranışı hiç yakıştıramadım. Kesinlikle karşınızda muhatap bulamıyorsunuz. Ben mail adresine attım hediye tatil formunu ama hediye tatil için aradık deyince rezervasyon birimi resmen yüzümüze kapatıyor. Bu sorunu çözün lütfen, otelinize de dün müdürünüzün verdiği sözlere de bu davranış yakışmadı. Lütfen iletişime geçiniz. Naz Baca ismim numaram da mevcut sizlerde.

11 Aralık 2024 14:31

Hattuşa othel Devamlı biz ve bütün akrabalarımız müşterisi olmasına rağmen bizi kandırdı hediye tatil çeki verdi tanıtım sonrası ama kullanmamıza müsaade etmiyor şikayetçiyim sorunumuz çözülmüyor cevap olarak verdiği telefon numarası rezervasyon yapmıyor

27 Kasım 2024 09:49

Hâlâ aramaya devam ediyorum ama cevap alamıyorum

02 Aralık 2024 10:15 (Şikayetten 6 gün sonra)
02 Aralık 2024 10:41

Ben hep bu numaradan arıyorum ama bağlamıyorlar maalesef

02 Aralık 2024 10:42

Biz sizi geri arayacağız diyorlar on gündür geri dönüş de sağlanmadı

11 Aralık 2024 14:29

Ulaşır mısınız lütfen biz size ulaşamıyoruz çünkü

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Otel Tanıtımı Vaadiyle Verilen Tatil Sözü Tutulmadı

Ece
14 Haziran 17:30
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hediye Tatil Rezervasyonunda Sürekli Bahane Ve İlgisizlik

Özge
03 Haziran 15:31

Üzeyir
02 Kasım 2024 15:37

Femme
27 Ocak 21:01
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Yemek Organizasyonu Sözünün Tutulmaması Ve Olumsuz Müşteri Deneyimi

Barış
08 Mayıs 12:36