Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Harem Altın Yeni Bosna Şubesi Personelinin Kaba Davranışı

Süleyman
29 Aralık 2023 16:24

29 Aralık 2023 günü öğlen saat 13.00 civarlarında Harem Altın Yeni Bosna'dan gram altın almak istedim. Geçen günlerde iki kez alışveriş yaptığım bu yerden tekrar alışveriş yapmak istedim. Öğlen saati olduğundan olacak, yorgun ve isteksiz tavırlar sergileyen, genel olarak bıkkınlık hissi veren satıcıların, oradaki herkese aynı tavırla davrandıklarını fark ettim. Sanki yıllardır altın alıyormuşum gibi, bilmem gereken sorularıma isteksizce yanıt verince, kız çalışana 'Çok mu yorucu bugün?' diye sordum. 'Evet abi, her gün böyle.' cevabını aldım. 'Peki, borcum ne kadar?' dedim ve bankamattan çektiğim parayı uzattım. Onu içeriye, bir odaya götürdüklerinde 'Niçin oraya götürüyorsunuz, burada sayamaz mısınız?' diye sordum. Yanındaki genç adam, 'O zaman saymadan verelim.' diyerek kaba bir tavırla konuşunca, 'Genç adam, biraz sakin ol. Benimle nasıl konuştuğunu unutma.' diye uyardım. Geçen sefer parayı aynı şekilde getirdiğimde, yine aynı bayan personel 'Biz sayacağız, sizin saymanıza gerek yok.' diyerek, gözümün önünde sayma makinesinde saymıştı. Ben yine aynı işlemi beklerken, normal bir soru sorduğumda kaba ve saygısızca davranıldığı için şaşırdım. Sonrasında aldığım ürünleri parça parça verince, 'Bunlar kaç gram? Niçin 10 gram vermediniz, yok mu?' diye sordum. '10 gram benim için daha iyiydi.' dedim. Yine kaba bir cevap alınca, 'Böyle konuşamazsın, böyle sert davranamazsın. Eğer böyle dersen seni anlayabilirim.' dediğimde devam etti. Ona, insanlarla iç içe bir mesleğim olduğunu ve üniversite eğitimi aldığımı, sakin ve efendi konuştuğumda onu anlayabileceğimi söyledim. Ancak neredeyse kavga edecek düzeyde davranış sergilemesi, böyle reklamı olan bir markanın personelinin bu şekilde davranması gerçekten çok ilginç. Kamera kayıtlarını inceleyip, çalışanlarınızın kaba davranılacak bir tutum sergilemediğimi gördüğünüzde bana bilgi vermenizi rica ediyorum. Böyle bir çalışma tarzı ve davranış normal mi, saygılarımla.

Süleyman
05 Ocak 2024 11:17

Bir de böyle bir yazılı kağıt verdiler böyle teslim ediyorlar soru sorulamıyor adamlara ben şunu merak ediyorum böyle mal teslim etmek yasal mi fiş veya bilgi fişi vermeleri gerek miyormu 3 defa değişik zamanlarda alışveriş yaptım böyle kargacık burgacık yazi ile verdiler fiş sorduğumda bunu verdiler

10 Ocak 2024 09:08 (Şikayetten 11 gün sonra)

Merhaba, İlettiğiniz görsel incelendiğinde alışverişin Arzu Altın isimli firmadan yapıldığı tespit edilmiştir. Firmamızla bir ilişkisi mevcut değildir. Saygılarımızla Harem Altın

15 Ocak 2024 09:33
Harem Altın Yeni Bosna Şubesi Personelinin Kaba Davranışı

Görüntü ektedir.

Kuyumcukent Harem Altın Şubesindeki Kadın Çalışan

Yunus
16 Ocak 2024 14:32
Diana sonuçtan hiç memnun değil

Öztürkler Kuyumculuk Yanlış Hesap Ve İlgisiz Hizmet: Güven Sarsıcı Deneyim

25 Nisan 2024 14:11

Çiğdem
16 Şubat 20:44
Dilay Mücevherat Sattıkları Ürünün Arkasında Değiller
Mirbey sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt Kuyumculuk Eski Yarım Altın Vermeleri Üslup Mimik Hareketleri Ters Bakmalar

Mirbey
09 Temmuz 2023 19:39