Kuyumcukent Harem Altın Şubesindeki Kadın Çalışan

16 Ocak 2024 14:32

Sayın ilgili, 16.01.2024 tarihinde saat 13:00 sularında Kuyumcukent'teki Harem Altın şubesine gittim. 50 gram ağırlığında külçe altın almak istedim ve fiyatını sordum. Bankodaki görevli hanımefendi, cevap vermek lütfunda bile bulunmadı. Uzun süre bekledikten sonra, sanki alıcı kendisiymiş gibi bir tavırla bizimle muhatap olmaya razı oldu. Müşteriyle yerinden kalkıp ilgilenmedi, göz teması bile kurmadı ve fiyatların kapıda ekranda yazdığını belirtti. Sizin gibi kurumsal ve büyük bir firmaya yakışmayan bu personelin tutumunu kesinlikle kurumunuza mal etmiyorum. Ancak, ilgili kadın personelinize bir an önce ' eğitim' vermenizi öneririm, çünkü kendisi bu konuda oldukça eksik.

profile profile profile
Yunus
17 Ocak 2024 11:42

Lütfen beni şikayet edin bende sizi şikayet edeceğim ticaret Bakanlığına, göz teması kurmaktan sizin anladığınız nedir bilmiyorum  Beni istediğini kuruma şikayet edin bende edeceğim zira. Evli barklı insanım benim iftiralarınızı size aynen geri iade ediyorum, benim ne size ne ticaretinize ihtiyacım yok, ama suç sizde değil bizde, sizi fazla büyüttük belki gözümüzde. Bundan sonra sizinle tüm ticaretimi alış verişimi kesiyorum.

13 Haziran 18:23 (Şikayetten 17 ay sonra)

Rasim

Göz teması olayını nereden ahlaka bağladı Harem altın çalışanı anlamadım göz teması bir güvendir

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Kuyumcukent Harem Altında Müşteriye Yapılan Terbiyesizlik

Tolga
23 Ağustos 2024 09:49

Harem Altın Altını Terazide Müşteriye Göstermiyor Ve Tersliyor.

Ahmet
20 Şubat 2024 15:59
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Harem Altın Yeni Bosna Şubesi Personelinin Kaba Davranışı

Süleyman