Akbank'ta Davet Kodu Sorunu Ve Kredi Başvuru Hatası

Batuhan
21 Aralık 2024 23:33

Bugün Hangikredi sitesinden Akbank yeni üyelere 25.000 TL faizsiz kredi için girdim. Müşteri ol'a tıkladım, beni Akbank uygulamasına yönlendirdi ve oradaki davet kodu yerine girmem gereken davet kodu bana ulaştırılmadı. Üye olurken 25.000 TL gözüküyordu ama Akbank mobil uygulamasına girdiğimde 'Kredi kartı başvurunuz oluşturulamadı' dedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise davet kodunu girmeniz gerektiğini söylediler. Sorunumun çözülmesini istiyorum.

22 Aralık 2024 00:00 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba, HangiKredi çözüm merkezi tarafından en kısa zamanda size dönüş sağlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

24 Aralık 2024 16:25

Merhaba, Batuhan K. Bildiriminize konu olan talebiniz ile ilgili farklı saatlerde irtibat numaranızdan yapılan aramalarda tarafınıza ulaşılamamıştır. Size ulaşabileceğimiz farklı irtibat numaranızı bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, HangiKredi Ailesi

Rafet
Rafet

Hepside fiyasko müşteri tutma amaçlı internet bankacılığı üzerinden hesap açtırıp sonrada krediniz onaylanmadı mesajı gönderiyorlar biri değil hepside aynı hangikredi de bunlara maşalıkmı yapıyor anlamadım

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 12:55
Hangi Kredi - Akbank- 0 Faizli Kredi Kampanyası
Hangi Kredi - Akbank- 0 Faizli Kredi Kampanyası
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Hangikredi'nin Sıfır Faizli Kredi Vaadi Gerçek Dışı Çıktı

18 Mart 2025 10:13