Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Haluk Çerez Çerez Siparişinde Yaşanan Sorunlar

16 Temmuz 2024 20:29

Maalesef Instagram'dan görüp sitesinden yüklü bir alışveriş yaptım. Ama siparişlerimin yanlış gelmesine mi yanayım ürünlerin bayat olmasına mı yanayım. Ürünlerin kalitesinin çok kötü olmasına mı yanayım bir de bana verdikleri cevap kusura bakmayın çalışanımızın aile sorunları var demesine mi yanayım. Siparişimden 4 parça ürün yanlış geldi hiç memnun kalmadım kalite çok düşük tazelik yok denebilecek kadar az.

Ahmet
Ahmet

Şuan Turkiye bir çok esnaf tüccar çok Zorlu bir süreçten geçiyor yani kimsenin bu sektörde gelir garantisi yok ve şuan piyasanın bozuk olduğunu herkes çok iyi biliyor böyle Zorlu bir dönemde özellikle haluk çerez gibi işletmecisi ve çalışanları engelli kardeşleri desteklemeli ve eleştiriler acımasız olmamalıdır diye düşünüyorum haluk çerez umarım eksiklerini gidererek yoluna devam edecektir

Hasan
Hasan

Merhaba Tolga Bey, Alışveriş yaptığınız yerde engelli kardeşlerimiz çalışıyor. Biraz daha saygılı olabilirsiniz. Zararınız ne kadarsa söyleyin veya buraya numaranızı bırakın ben karşılarım. Ben yıllardır buradan alışveriş yapıyorum ve böyle bir durum olmadı.

Tolga
Tolga

Beyefendi ben kimseye saygısızlık yapmadım yapmamda. Oradaki hepsi bizim kardeşimiz olsun baş tacıdır Kusura bakma sen karşılarım falan yazmışsın biz bir şeyin karşılanmasını konu etmedik sen başka yerlere çekme mevzuyu rica etsem siz bana telefon numaranızı ben seni arıyayım konuşalım telefonda detaylı şekilde. Daha net olur. Telefon numaranızı bekliyorum

Yanlış Ürün Teslimatı Ve İlgisizlik

17 Şubat 2025 14:42

Müşteri Yorumlarının Sansürlenmesi Ve Aldatıcı Reklamlar

20 Mart 2025 13:49
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 10:21