Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Hair Saç Ekim Merkezi İlk Başta Söylenilenler Yapılmadı

09 Ağustos 2023 21:10

Hair saç ekim merkezinde 8 Mart 2022'de ekim yaptırma kararı alarak kendilerine ulaştım. Ekim için Sivas'tan İstanbul'a geldim, fakat kendileri yer değiştirip daha önceki Gaziosmanpaşa da çalıştıkları hastaneden ayrılıp Ataşehir de bulunan estetica saç ekim merkezine geçtiklerini orada geçici süre kalacaklarını söylediler.

Oraya giderek kendilerini aradım. Ekim yerleri binanın zemin katında telefon çekmeyen Bodrum katı gibi bir yerde kendilerine ulaştım. Ekim esnasında ilk önce b** bey geldi ve ekim yerleri hakkında bilgi verdi saçlarımın çok iyi tutacağını arkaya doğru harika bir ekim olacağını söyleyerek önlerden arkalara doğru bir çizim yaptı ve gitti. Sonra sahibi olan c** bey geldi kanal açma işlemlerine başladı sonrasında 23 yaşlarında e** isimli çalışan ve adını unuttuğum bir bayanla ekime başlandı.

Ekim esnasında o kadar çok yavaş hareket ediyorlar ki bir de b** hocalarına burası nasıl olsun şurası nasıl yapabilirim gibi sorularla resmen acemiliklerini benim üzerimde atıyorlardı. O dakikalarda bitmişti benim gözümde ayrıca yemek molası deyip bir saat boyunca gelmediler. Greftler orada açıkta öylece beklerken hiç kimsenin umurunda değildi sıkıntı yok sorun yok deyip duruyorlardı. Uzandığım yerde sabah 9' da başlayan serüven akşam saat 22.30 gibi bitti o kadar kötü oldum ki direk eve gittim.

Ertesi gün aynaya baktığımda anlaşmış olduğumuz 4500 greft ekim olacağını söyledikleri ve arkalara doğru dağılacak dedikleri ekimde sadece ön kısma ekim yapıldığını gördüm çalışanları e** isimli kişiyi aradım ve ekimden önce ilgilenen kişi biranda ekimden sonra ilgisi alakası bitti üstüne hatalarını dahi kabul etmez oldu. Firmada onunla değil daha yetkili biriyle görüşmek istediğim de yüz yüze bile görüştürmediler.

Şu an 09.08.2023 üzerinden bir yılı geçti dalga dalga halı sahadaki çimenler gibi tane tane ekim olduğu belli olan bir hale geldi. Kesinlikle ekim olduğu belli olmayacak harika olacak dedikleri özellikle ufak bir ameliyat bölgemin de greftleri tutacak dedikleri yer neredeyse hiç tutmadı. Özellikle arka taraflar ise zaman geçtikçe daha da açıldı ve arkaya doğru yapmadıkları ekim yeri şu an da neredeyse tekrar ekim yapılması mecbur hale gelmeye başladı.

Bunu bugün yazmamın sebebi ise o günlerde bunu bir sene sonra göreceksiniz harika olacak diyen e** beye bir yıl dolunca eğer dediğiniz olmaz ise şikayetimi gerekli yerlere yazacağımı da söyledim ve sonuç olarak bugün buraya yazıyorum. Kısacası ben memnun kalmadım.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Clinic Expert Operasyon Öncesi Başka Sonrası Başka Davranış

06 Kasım 2023 18:35
Barış sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 10:34
Emphair Saç Ekim Merkezi Saç Ekimi Sonrası Başarısız Sonuç ve Mağduriyet
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Gold City Hair İstanbul Hayal Kırıklığı Saç Ekimi Sonrası Asimetrik Sonuç Ve İlgisizlik

08 Ekim 2024 00:40