Hair Chefs Kuaför Hayal Kırıklığı, Zaman Ve Para Kaybı

09 Nisan 2024 15:38

8 Nisan pazartesi günü yorumlara güvenerek gittiğim bu kuaförden hem zaman hem de maddi anlamda memnun kalmayarak ayrıldım. İyi yorumların çoğu yalan. Randevuyla kabul edildim; ancak randevusuz gelenler de işlerini halledebildi. Bu, randevulu müşterilerin mağdur edildiği anlamına gelir. 'kapıdan müşteri yollanmaz' diyenler olabilir, fakat randevulu müşterilerin beklentilerinin karşılanması da önemlidir.

Ayrıca, istenen saç rengi tutturulmadı ve bana iki saatte bitirilir denilen işlem beş saat sürdü. Saça işlem uygulanırken nazik davranılmadı ve kaç defa uyarmama rağmen saçlarım döküldü. Yoğunluktan dolayı saçlarımı kendim kurutmak zorunda kaldım.

Fönüm düzgün çekilmeden ve sprey sıkılmadan üstünkörü bir saç kesimi yapıldı. Kuaförden saçlarım kabarık bir şekilde ayrıldım. Bir kuaför nasıl müşterisini memnun etmeden yollayabilir? Saç, bir kadın için en önemli aksesuarlardan biridir. Yorumum kesinlikle sahte değil, vicdanen rahatım çünkü.

profile profile

İrem sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 21:45

09 Temmuz 2024 15:34

Ali Bolat Kuaför (Instagram: Maliblends) Kuaförde Beklenmedik Tavır Ve İletişimsizlik

15 Nisan 2025 16:41
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Espina Kuaför'de Saçım Yanarak Mahvoldu, Memnun Kalmadım

04 Mayıs 2025 21:54