Hair Chefs Hairchef Acıbadem Mağduriyeti

Gülhayat
10 Eylül 2023 15:10

Instagram paylaşımlarıyla alakası olmayan, bin pişman eden işletme. Başka kuaförlerde defalarca paket atıldı saçıma ama hiç kimse bu kadar zarar veremedi. Geçen hafta U*** Bey’in attığı paket sonrası saçım kalmadı parça parça koptu, gelin görelim dediler ve gittiğimde beni salona bile almayarak (diğer müşterilerin konuşmaları duymaması için) bahçede bir köşeye oturtup ufak tefek hasarlar var bakımla toparlarız yorumunu yaptılar. Bakım sürülebilecek saçım kalmadığından ücret iadesi istedim, U*** Bey kendi cebinden iade yapacağını çocuğu vs olduğu için işletmeyle ters düşmek istemediğini söyledi. Hepimizin ailesi sorumlulukları var, profesyonel olduğunuzu iddia ediyorsanız karşı tarafa acitasyon yapmanın manası yok. Bu durumda ben daha mağdurum, hem 5 bin tl verip saçlarımdan oldum hem bakım ürünleri biotin ilaçları vs aldım hem karşıdan 2 defa gelip gittim sizin için. V***** Bey’in (işletme sahibi) biz iade yapmayız işlemi yapan kuaför cebinden size yatırır dediği paranız cebinizde kalsın, bundan sonra kendi ellerinizle müşterileri kaybettiniz!

Kuaförde Kötü Üslup Ve Hizmet Deneyimi

15 Şubat 2025 18:13
Kuaförde Kötü Üslup Ve Hizmet Deneyimi

Kuaförde Zaman Kaybı ve Yanıltıcı Fiyatlandırma

05 Ekim 2024 12:54

05 Nisan 2024 13:00

31 Ocak 2024 18:37
Ece sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2025 16:25