Ayşin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Ürünlerde Kurulum Sorunları

14 Aralık 2024 02:34

Merhaba, Media Markt Meydan AVM şubesinden 29 Kasım'da Haier marka bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi aldım. 4 Aralık'ta servis kurulum yaptı. Birkaç gün sonra kullandım ve bulaşık makinesinin alt kısmından su geldi. Çamaşır makinesi de en düşük devirde sıktırma yaptırdığım halde kırışık çıkardı. Servisi aradım, durumu anlattım, fabrikaya ileteceklerini söyledi. Ben onarım istemiyorum, direkt değişim talep ettim çünkü daha 2-3 günlük bir makine. Bunun için neden makinemi tamir ettireyim ki? Fabrika değişimi kabul etmemiş, neden anlamış değilim. Mühendisleri bu şekilde uygun görmüş. Ne saçma, pardon da mühendis bey, nasıl bir bakış açınız var da yeni bir makineyi tamir ediyorsunuz! Müşteri mağduriyeti diye bir şey var, yeni bir ürün göndermek varken, memnun etmek varken neden? Acilen mağduriyetimi giderin.

15 Şubat 03:18

Merhaba haier marka bulaşık Makinesi ve çamaşır makinesi aldım ikisi de büyük pişmanlık bulaşık makinesi su akıtıyor çamaşır makinesi deterjanı eritmiyor hiçbir şekilde memnun değilim aldığım günden beri servisle geliyor bakıyor ve gidiyor iade servis fişi vermiyor ürünleri iade edemiyorum paramla rezil oldum servis berbat müşteri hizmetleri berbat ilgi sıfır diyecek o kadar çok şey var ki sözün bittiği yerdeyim resmen

23 Aralık 2024 16:21

Yeni almış olduğum Haier marka bulaşık makinesi, ilk kullanımımda altından su sızdırdı. Konuyla ilgili olarak teknik servise başvurduğumda, makinenin değiştirilmesi talebimi reddederek tamir edilmesi gerektiğini söylediler. Yeni alınmış bir ürünün daha ilk gününde tamire ihtiyaç duyması kabul edilemez bir durumdur ve bunu asla kabul etmiyorum.

Haier gibi Türkiye pazarına yeni girmiş bir markanın, müşterilerine böyle bir hizmet anlayışı sunması gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor. Teknik servis hizmeti son derece yetersiz ve müşteri memnuniyeti konusunda hiçbir hassasiyetleri yok. Markanın reklamlarında bahsedilen kalite ve dayanıklılıkla uzaktan yakından alakası olmadığını bizzat tecrübe etmiş bulunuyorum.

Bu markanın ürünlerinin kalitesizliği ve servis hizmetinin umursamaz tavrı göz önüne alındığında, Haier’in güvenilirlikten çok uzak bir marka olduğunu belirtmek isterim. Haier markasını kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Bu deneyim, markanın itibarına olan güvenimi tamamen bitirmiştir. Böyle bir markaya harcanan para israftan başka bir şey değildir.

14 Aralık 2024 18:25 (Şikayetten 15 saat sonra)
24 Aralık 2024 01:03

Şikayetim size ulaşıyor evet çok haklısınız ama geri dönüş ne yazık ki sağlanmıyor hiçbir şekilde problemim çözülmüyor müşteri temsilcisi de servis ağınız da berbat

25 Aralık 2024 02:02

Merhaba soruma ve problemime hala yanıt alabilmiş değilim en kısa sürede yetkili servis genel merkez müşteri temsilcisi her kim ilgileniyorsa rica edeceğim dönüş yapsınlar bulaşık makinem şu akıtıyor

15 Şubat 03:24

Makinelerin iadesini talep ediyorum kıskaca firma iki makine iadesini gerçekleştirmek ne kadar zor yaaaa batacak misiniz sanki sayın firma yetkilisi size sesleniyorum mağdurum

Hande sonuçtan hiç memnun değil

Haier Beyaz Eşya Yeni Alınan Bulaşık Makinesi Çalışmıyor!

Hande
03 Şubat 2024 17:30

İsra
14 Eylül 2023 15:39
Rüstem sonuçtan hiç memnun değil

Rüstem
09 Aralık 2023 14:48
Hülya sonuçtan memnun değil

Yeni Aldığım Bulaşık Makinesi Kirli Bırakıyor Ve Servis Çözüm Sunmuyor

Hülya
08 Eylül 16:48
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Bulaşık Makinesi Servis Sorunları

Rabia