Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Doktor Tarafından Mağdur Duruma Düşürülme

07 Ağustos 2024 17:20

Çene ameliyatı için 10 ay önce Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde görev yapan Plastik cerrahı ** *** hocayla görüşmüştüm. Ameliyatımı yapacağını ve ameliyattan önce ortodontik tedavisine başlamam gerektiğini söylemişti ve ortodontik tedaviye başladıktan sonra ameliyat süreci hakkında bilgi vermemiz için bizimle görüşmeye gel demişti.

7 ay önce Ortodontik tedaviye başladım ve 05.08.2024'de Gaziantep'ten Ankara'ya geldim *** hocayla görüşmek için ve görüştüm hiçbir muayene yapmadı, ortodontist'imin bana verdiği fotoğraflar vardı onları göstermek istedim bakmadı çene tomografisini çekmiştim bakması için ona da bakmadı.

Hiçbir şey yapmadan "ortodontistin beni arasın ben seninle görüşüp ne yapacağım " vb. Bahaneler üretip beni tekrardan gönderdi. Ve bende ortodontistim'le görüştüm *** hocayla iletişime geçmesi için ortodontistim *** hocayla görüşmüş ve aynı şekilde *** hoca yine ters konuşup bahaneler üretmiş. Ve sonrasında ben kendisine mesaj attım bana "Ortodonti ile görüştüm ciddi fikir ayrılıklarımız var, beraber çalışıp senin ameliyat sürecini sağlıklı yürütmemiz mümkün gözükmüyor." dedi.

Beni 1 sene boyunca oyalayıp mağdur duruma düşürdü ve şu an çok mağdurum.
Bu konu için gereğinin yapılmasını arz ederim.

Sermed sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde Uzayan Tedavi Sürecim Ve İletişim Engelleri

09 Mayıs 2024 12:00
Kezban sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Randevu Alamıyorum!

11 Mart 2024 21:13