Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

Güvencem Mobilya Kartal Mağazası Şikayet

Güvencem Mobilya Kartal Mağazası Şikayet
27 Ağustos 2024 00:13

Talep edilen mal ile gönderilen mal farklılığı
-Güvencem mobilyadan 30/12/2023 tarihinde art (yataklı) koltuk siparişi verdik. Sipariş formumuz hazırlandı imzalar atıldı. Daha sonra sipariş formu haneden (yataksız) koltuk şeklinde iznimiz olmadan (! ) değiştirilmiştir. Koltuklar elimize ulaştığında yataksız olarak istemediğimizi belirtmemize rağmen teslim edildi. Firmayı arayıp sorunu dile getirdik ilk aramamızda ilgileneceklerini söylediler. Sonra yaptığımız aramalarda ise böyle bir talepte bulunmadığımızı koltuğun o şekilde olduğunu savunup inkar ettiler. Ekte görüldüğü üzere sarı renkli sipariş formu bizim onayımızla alınan, beyaz renkli form ise onayımız ve bilgimiz olmadan değiştirilen sipariş formu. Ayrıca ürün faturası kesilmedi, kesildiyse de bize teslim edilmedi. Faturayı istedik göndereceğiz deyip geçiştirdiler. Elimizde bulunan sadece sipariş formu.

Serhat
Serhat

Merhaba Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmuş olup tüketici hakem heyetinden red sonucu aldınız, Ürünü 30 Aralık'ta satın almış olup 4 Nisan tarihinde sizlere teslimatı gerçekleştirilmiştir sipariş verildikten sonra mağazamıza gelerek mevcut koltuk takımınızı hanedan koltuk takımı ile değişiklik yaptınız ve değişiklik yaptığınızda dair parafınızda alınmıştır. Ekte paylaşacağım görselde de gayet açıktır.

Ebrar
Ebrar

Beyefendi bize vermiş olduğunuz sarı renkli sipariş formu onayımız ve bilgimiz dahilinde alınan yataklı koltuk takımı, sonra Paraf alınan beyaz renkli form ise bilgimiz dahilinde olmadan oluşturulmuş. Bize yataksız olup olmadığı hakkında bilgi vermeden değiştirdiniz sipariş formunu direkt o şekilde imzalanmış demek ki ne yazdığı anlaşılmadan o halde müşterinizi kandırmış bulunmaktasınız. Ayrıca sipariş elimize ulaştığı an yataklı istediğimizi belirttik sizlere. Bayramdan sonra değişim yapıp ilgileneceğinizi söylediniz sözünüzde durmadınız. Tüketici Hakları'na başvurduğumuzdan sonra arayıp bizi mağdur etmeyeceğinizi söylediniz ama sonuç: mağdur olduk!

Sema sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2025 18:48
Yanlış Renkte Gelen Mobilya Takımı Ve İlgisizlik
Tc Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 22:37
Kral Mobilya Karabağlar Farklı Renk Gönderdi