Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Gürgençler Adana M1 Mağazası Yakışıksız Tavır Ve Kötü Hizmet Sunuyor

06 Haziran 2023 18:02

Apple iPhone se 2020 model telefonumda görüşme esnasında birden bire hat yok/sinyal yok hatası aldım ve bu hata birden sürekli hale geldi. Telefonda sürekli hat sinyali gidip gelmeye başlayınca garantisi devam eden telefonumu alıp Adana m1 AVM Gürgençler Apple yetkili servisine gittim. Telefonun güncellemelerini yapıp yeniden denemem gerektiğini söylediler. Telefonu sıfırlayıp Mac üzerinden tüm güncellemeleri yapıp yeni bir cihaz olarak açtım ve hata devam ediyordu. Yine m1 AVM Gürgençler Apple yetkili servise gittim. Cihazı alıp Mac e bağladı ve 15 saniyelik bir işlem yapıp bir sorun ile karşılaşmadık dedi. Kendisine çektiğim videolar ve ekran kayıtları olduğunu anlık olarak 15 saniyelik test ile doğru sonuç alamadıklarını söyledim. Israrlarım üzerine tamam deyip telefonu alıp yeniden yazılım atacaklarını söyleyip kayıt oluşturdular. Birkaç saat sonra da işlemlerin tamamlandığını belirten bir mesaj atıp cihazı teslim alabileceğimi söylediler. 3. Kez gittiğim Gürgençler servisinden cihazı elime alır almaz sorunun hattı taktığımda devam ettiğini fark edip söyledim. Apple ı arayıp kayıt oluştur dediler. Tekrar evime dönüp kayıt oluşturup birkaç gün sonra yine Adana m1 AVM Gürgençler servisine gittim. 06.06.2023 saat 12:15 civarı girdiğim mağazada servis çalışanının orada olmadığını öğleden sonra tekrar gelmem gerektiğini söyleyip yine beni yolladılar. Aynı gün saat 16:30 civarı tekrar gittim m1 dana AVM Gürgençler servisi çalışanı bu sefer de servis çalışanının yemeğe gittiğini söyleyip 45 dakika sonra gelmemi söyleyip yine gitmemi istediler. Tepki gösterip 5. Defa geldiğimi ısrarla beni geçiştirip baştan savdıklarını söyleyince, isterseniz şikayet edin diyerek yine muhatap olmadılar. Yine telefonu Apple servis merkezine yollayamadan oradan ayrıldım. Mağaza çalışanı beyefendi oraya giden ve Apple servis hizmetinden yararlanmak isteyen karşısındaki insana " teknolji cahili " ya da "servis hizmetini suistimal etmeye çalışan birisi " şekilde bir tavır takınarak müşterilerine hakaret etmektedir. Adana m1 AVM Gürgençler mağazasını Apple'ı da arayarak şikayet ettim ve imkan bulduğum her mecrada da yaptıkları bu tavrı ifşa edeceğim.

Yahya
Yahya
07 Haziran 2023 14:14

Gürgençler e 5 defa da servis için teslim edemediğim cihazı Zentech Apple Adana servisi tek anlatmada anlayıp çekilen video ve ekran kayıtlarını da dosyaya ekleyerek Apple merkez yolladı. Okuyan eden olursa yanlışlıkla Gürgençler'e gitme hatasında bulunmayın bence

Gürgençler pişmanlıktır

Elifnaz sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2025 02:19

23 Kasım 2024 14:17