22 Kasım 2024 20:47

Yanlış ve hatalı üretim, kötü işçilik
Bursa Gündoğdu Mobilya Bağlarbaşı şubesinden yemek masası takımı, orta sehpa, 2 adet berjer ve 2 adet 3lü koltuk takımı satın aldık. Yemek masası sandalyelerini özel tasarım istediğimiz için ekstra ücret ödedik. Ürünlerin anlaşması yapılırken sorunsuz teslim edilmesi konusunun üstünde durunca, hiç merak etmeyin. Gibi bir cevap almıştık. Kapısının önünden geçmeyeceğim bir firma artık benim için. Koltuklardan biri istediğimizden farklı bir renk geldi. 2. El bir ürün gibi potluklar var işçilik çok kötü ve hatalı dikişler mevcut. Koltuğun astarı dışına dikilmiş. Mağaza müdürü müşteri temsilcisi numarası verip iletişime geçmemizi istedi. Aradığımızda günlerce muhatap bulamadık hepsi farklı bir numaraya aktardı ve yetmezmiş gibi ürünler sorunsuz teslim edilmiştir yanıtı aldık. Hakkımızı aramakta ısrar edince sorun tespit talebi oluşturduklarını ve geleceklerini söylediler. 10 gün oldu. Gelen yok. İade talep etmeme rağmen oyalıyorlar. Amaçlarının iade süresini zaman aşımına uğratmak olduğunu düşünüyorum. Bu kaldırıp bir kenara koyup gelmelerini bekleyebileceğimiz bir ürün değil ki. Ürünleri kullanmamak adına misafir kabul edememekle beraber ailecek mağduruz. Mağazadaki bayan 150 tane şubeleri olduğunu çok yoğun olduklarını söylüyor, sıraya koyduk diyor. Bu benim sorunum değil. Şube sayınızın çeyreği kadar keşke çözüm bulabilecek bir kitleniz olsaydı. İnsanlar parayı sokaktan toplamıyor. Satış gerçekleştirene kadar mücadeleleri sonrası asla bir muhatap yok. Tercih yaparken şube sayısına değil, işini özveri ile yapan çözüm odaklı firmaları bulup tercih etmemiz gerektiğini tecrübe edindim. Tüm hukuki yollara başvuracağımdan şüpheniz olmasın.

profile profile

Necla sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 13:38
Gündoğdu Mobilya Koltuk Takımı Montaj Hatası
Gündoğdu Mobilya Koltuk Takımı Montaj Hatası
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 11:20
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 14:36

21 Eylül 2023 08:33