Suem sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 11:27

Gulsumsevim.net sitesinden aldığım ürünler yerine farklı ürünler gönderildi! Bana stokta olmadığı söylenen iki takım ürün sepetimdeydi ve ödemesini gerçekleştirdim. Kontrol etmelerini talep ettim.

Sonuçta olmayan ürünlere ödeme yapılamazdı; ancak bana bu durumun açıklamasını yapmak yerine iki farklı takım gönderdiler! Üstelik daha büyük bedenlerde! Para iadesini talep ettim. Mesajlarıma yanıt vermediler ve Instagram'da hikaye paylaşmamı ve yorum yapmamı engellediler! Sitedeki iki iletişim numarası kullanılamıyor! Sitede, iade butonunda ürünler için kod dahi bulunmadığından talepte bulunamıyorsunuz! Google Haritalar'dan baktığımda, o noktada mağaza görünmüyor! Yani kaçış için her türlü önlem alınmış! Kesinlikle güvenilir değiller ve birçok kişi benim gibi mağdur olmuş. Kimseye geri dönüş yapmıyorlar ve mağdurları bloklayıp engelliyorlar! Ben de hakkımı asla helal etmiyorum! Instagram'da 'Gulsumsevimofficial' ve Gülsüm Sevim'in şahsi hesabına da yazdım, ancak ilgilenmediler! Bu yaptıkları çok ayıp ve ahlak dışı! Eklediğim görsellerde, ödeme yaptığım ve bana gelen farklı ürünler yer alıyor.

Üstelik kumaşları ve kaliteleri de öylesine kötü ki! Benim aldığım ürünlerin fiyatları toplamda 5250 TL; ancak bu ürünler asla o fiyatı hak etmiyor, kaliteleri çok düşük! Acilen para iademi istiyorum!

15 Temmuz 2024 08:18
Gülsüm Sevim Verdiğim Sipariş İle Gelenin Çok Farklı Olması
Edibe sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 16:46

11 Aralık 2024 18:06