Gülsoy Otomotiv Mercedes Aracı Teslim Alamıyorum

18 Temmuz 2024 11:14

Mercedes marka GLB200 model aracımı Gülsoy Otomotiv Florya Şubesinden sipariş ettim. 10.07.2024 tarihinde parasını yatırıp faturasını tarafıma kestiler. Aracın trafik sigortasını yaptık. Aracı teslim edeceklerini söylediler ancak daha sonra arayıp tescil sisteminde sorun olduğunu, aracı şu anda tescil ettiremediklerini ilettiler. Sorunun tüm Mercedes'leri kapsadığını söylediler. 2 günde sorun devam edince 444'lü numaradan Mercedes yardım departmanını aradım. Oradaki bayan, sorunun çözümüne yardımcı olmak yerine bana sürecin ucu açık olduğunu söyledi. Şu an aracımı, parasını ödediğim halde, faturası bana kesildiği halde teslim alamıyorum ve durumla ilgili ne zaman sorunun çözüleceği hakkında bilgi alabileceğim bir nokta yok. Aracımı sattım şu an eş dost akrabamdan günübirlik araç dileniyorum. Mercedes firması umurumda değil, paramın iadesini istiyorum. Fatura kesildi diyor, arabamı ver yok, paramı ver yok. Araba nerede yok, para nerede yok. Organize işler gibi bir şey oluyor.

profile profile profile

Cuma
Cuma

Hocam aynı sorun bende yaşıyorum Skoda marka araç aldım parasını ödedim fatura kesildi sigorta kaskoyu yaptım ancak tescil yapılamadığı için teslim alamadım. Aynen iptal de etmiyorlar bir haftadır bekliyorum sigorta kasko işliyor ne zaman çözülecek oda belli değil

29 Kasım 2023 16:11
Gülsoy Otomotiv 30 Gün İade Edilmeyen Kapora Bedeli
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Aracım Serviste Tüm Gün Bekletildi Hiçbir İşlem Yapılmadı Müşteri Memnuniyeti Yok

13 Eylül 2025 13:42
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 16:18