Gülistan Sofrası Kahvaltı Servisinde Beklentilerin Altında

02 Ocak 2024 15:09

Eski kalitesini yitirmiş durumda. Dün kahvaltı için gittik ve ürünler vasattı. Vişne reçeli geldi, içinde sadece iki tane vişne vardı ve miktarı çok azdı. Tek çeşit reçel sunulmuştu; bal, kaymak ya da çikolata gibi diğer seçenekler yoktu. İki dilim kaşar peyniri geldi, inanılmaz ince kesilmişlerdi. Zeytinleri de adeta sayarak koymuşlar, sadece iki tane yeşil zeytin vardı. Para ödediğimiz bir hizmet için bu durum kabul edilemez. Kahvaltıya başladığımızda ekmeklerin bayat olduğunu fark ettik. Eşim, garsona ulaşmak için sepeti alıp onun yanına gitti ve ekmeklerin değiştirilmesini rica etti. Değiştirdiklerini söylemişler ancak bu sefer sepetin içinde sadece esmer ekmekler vardı ve bunların sadece dört dilimi tazedir. Üç kişi için sadece dört dilim taze ekmek sunulmuştu. Anlaşılan o ki pazar günkü açık büfe kahvaltıdan kalan ekmekleri bize servis etmişler. Yeni yılın ilk günü olduğu için ve keyfimiz kaçmasın diye ses çıkarmadık. Ancak ekmek bittiğinde, garsonlar kontrol etmek için gelmediler. Biz de sepeti alıp ekmek istemek üzere garsonların bulunduğu kış bahçesine gitmek zorunda kaldık. Fiyatı daha uygun bir mekana gitmeyi tercih etmedim, kaliteli ve keyifli bir kahvaltı yapmayı umarak burayı seçtim ama yanılmışım. Ne karınlarımız doydu ne de moralimiz düzeldi. Kişi başı 245 TL ödediğimiz kahvaltının değeri 100 lira bile etmezdi; malzeme kalitesi, miktarı ve servis hizmeti olarak yetersizdi. Bir daha asla tercih etmeyeceğim. Ayrıca gözlemlediğim kadarıyla hiçbir yoruma geri dönüş yapmamışsınız. Verdiğim paraya karşılık alamadığım hizmet nedeniyle ve kötü ürünlerin yanı sıra hizmetin de yetersiz olması sebebiyle, harcadığım paraya değmedi.

Musa
Musa

Al bizden de o kadar sizin yorumunuzu daha önce görmüş olsaydım bende gitmezdim yazık bu kazanılan paralar haksız çünkü hizmet ve ürün sıfır 100₺ etmezdi.

01 Ocak 2024 19:30
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 17:27
Gülüzar sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 13:39