Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

GS Store Personel Baskı Hatası

GS Store Personel Baskı Hatası
05 Eylül 2024 14:05

3 Eylül 2024 tarihinde GS Store Özdilek AVM Mağazası'ndan bir forma satın aldım. Formaya yeni transfer Osimhen'in adını yazdırmak istedim. İsimde bir sorun olmadı ancak numaraya gelince işlemi yapan personel diğerine forma numarasını sordu ve diğer personel 99 numara yazılacağını söyledi. GS Store personelinin bu konuda bilgisine güvendim ve formaya Osimhen 99 olarak baskı yapıldı. Ancak sonradan oyuncunun numarasının 45 olduğu açıklandı ve düzelttirmek adına bana daha yakın olan Seyrantepe mağazasından konuyla ilgili destek istedim. Onlar yeni transferlerin forma numarası kesinleşmeden numara basmadıklarını, personelin bu yönlendirmeden dolayı hatası bulunduğunu, konuyu Özdilek AVM mağazasına taşıdığımda hiçbir şekilde yardımcı olunmadı, bunun üstüne de bana "Hayır ben forma numarasını söylemedim" diye yalan beyanda bulunuldu. İade talep etmiyorum. Yalnızca düzeltmenin yapılarak 45 numaralı aynı ürün sahibi olmak istiyorum. Desteğinizi rica ederim.

02 Mayıs 2025 16:32 (Şikayetten 7 ay sonra)

Ahmet
Ahmet

Birader acelen nedir? Belli olduktan sonra yazdırsan ne olacaktı? Şu tezcanlılık hemen her şey olsun istemleriniz yok mu hep böyle başınıza dert açar işte şimdi paşa paşa 99numaralı formayı giy. Dersen ki ben giyemem forma ter kokmuyorsa 1k ya alırım

Ulaş
Ulaş

Ahmet Bey merhabalar, Boş vaktinize hayran kaldım gerçekten, başka markalar altında da böyle hatalı ürün kovaladığınız oluyor mu ucuza satın almak için? Bir sonrakine lütfen yapacağınız yorumun ilgili talebe destek olacak şekilde yazıldığına dikkat ediniz, benim satın alma davranışlarımla ilgili fikirleriniz platformdaki kimseyi alakadar etmez.

Yanlış Beden Ve Model Forma, Değişim Reddi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Sercan