Groseri Gıda Kartımın Tık Parası Yüklenmedi!

Nurten'in Teşekkür Mesajı
Emeği geçenlere teşekkür ederim

Groseri market mavi Bulvar şubesinde ödeme esnasında, kasada groseri kartımın manyetik bandının hasarlı olduğunu, okutulamadığını söylediler ve yeni kart almam gerektiğini belirttiler. Eski kartımda biriken tık paramı kart okutulamadığı için eski kartla kullanamayacağımı, ama yeni çıkaracağım karta aktaracaklarını söylediler. Aradan bir ay geçti, hâlâ yüklenmedi. Hem tık para veriyoruz deyip sonra kullandırmamak, buna tenezzül etmek nedir? Resmen yanıltılmış hissettim.

30 Ekim 2024 20:35

29 Ekim tarihinde iletmiş olduğum groseri market ile ilgili sorun bugün itibariyle çözüldü, emeği geçen herkese teşekkürler. Bugün arayarak kartıma yükleme yapıldığını bildirdiler. İyi ki varsınız, siz devreye girinceye kadar yaklaşık bir ayı aşkın sürede bir ilerleme kaydedememiştik

30 Ekim 2024 09:12 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış ve konu dikkatle değerlendirilmektedir. Şikayetvar sitesinde ilettiğiniz şikayetler bize ulaşmakta ancak iletişim bilgileriniz görünmemektedir. Bu nedenle, şikayetinizle ilgili detaylı bir inceleme yapabilmemiz için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İletişim bilgileriniz gizli tutulacak ve yalnızca konu ile ilgili geri dönüş sağlanacaktır. Şikayetinizle ilgili gerekli incelemeleri tamamladıktan sonra en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Groseri Market

Nurten
30 Ekim 2024 20:37

Emeği geçenlere teşekkür ederim

Çağrı Hipermarket Öfke Kontrolü Olmayan İnsani İkidir Kapıma Gönderiyorlar

Geçenlerde şikayetimi müşteri temsilcinize yaptım, bir sorun çıktı kartımda, soruna çözüm üretmeyi ben deniyorum, Bugün...

Tümünü Gör
Groseri Gıda Kasap Reyonu Başarısızlığı

Groseri GıdaKasap Reyonu Başarısızlığı

Dilara
Groseri Gıda Vitamin Olsun Diye Hormon Mu Yiyoruz?

Groseri GıdaVitamin Olsun Diye Hormon Mu Yiyoruz?

Arzu
Groseri Gıda Küflü Peynir Bahçıvan Marka!

Groseri GıdaKüflü Peynir Bahçıvan Marka!

Birol
Groseri Gıda Kıyma Fiyaskosu

Groseri GıdaKıyma Fiyaskosu

Kübra
Groseri Aldığım Altılı Gazozun Bir Tanesi Boş Çıktı!

Groseri AldığımAltılı Gazozun Bir Tanesi Boş Çıktı!

İbrahim
Groseri Gıda Çöpe Gidecek Ürünler Evimize Geliyor!

Groseri Gıda ÇöpeGidecek Ürünler Evimize Geliyor!

Elif