Adana Groseri'de Ticket Mağduriyeti

24 Ekim 2024 15:19

Merhaba, Adana Groseri Belediye Evleri Şubesi'nden alışverişe gittik. Eşimle birlikte alışverişimizi 1 saati aşkın sürede tamamladık ve 6 aylık bebeğimiz de yanımızdaydı. Kasaya ödeme yapmaya gittiğimizde ürünleri kasadan geçirdiler ve ödeme sırasına geldiğimizde Ticket ile ödemek istedik. Bize Ticket'ın bütün gün çalışmadığını, bozuk olduğunu söylediler. Orada E***** Bey isimli bir yetkili vardı ve biz dakikalarca, 1 saati aşkın süre zaman kaybına uğradık. Küçücük çocuk kucağımızda bekledik ve Ticket'ımızda, ödeyeceğimiz miktarın üç katı limit olduğunu telefondan ispatlayabildik. Buna rağmen ödeme yapmamıza izin vermediler ve mağdur edildik. Hadi bunu geçtim, saatlerce alışveriş yapıyoruz ve kasaya gelince bozuk olduğunu söylüyorlar. Ticket'ın bozuk olduğunu anonsla ya da bir yere, kapıya yazarak bildirmeleri lazımdı. Bütün gün bozuk dediler, tüm şubelerimizde dediler ama diğer şubelerde çalışıyordu, yalan söylediler ve biz çok mağdur olduk. Onlardan çok şikayetçiyim, özellikle yardımcı olmayan ve çözüm bulamayan E***** Bey'den.

24 Ekim 2024 15:25 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 20:56

Kurttepe Groseri Şubesinde Metropol Kartla Sürekli Ödeme Sorunu