Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 10:46

Greyder marine Pro ayakkabı aldım. Ayakkabıya yemek döküldü lekeyi çıkarmaya çalıştık deride ağarmalar oldu. Mağazaya sorduğumda şampuanla tekrar fırçalamamız, risk alırsam çamaşır makinesinde yıkayabileceğimi söylediler. WhatsApp üzerinden müşteri hizmetlerine yazdığımda kullanıcı kaynaklı olduğunu yine kontrol için gönderebileceğimi söylediler. Müşteri memnuniyetini önemsemedikleri için, direk kullanıcı hatası diyerek baştan savmaya çalıştıklarını düşünerek şikayette bulunacağımı söyleyince kontrol için bile gönderebileceğim bir adres vs. Belirtmeden " yasal haklarınızı kullanabilirsiniz" diyerek konuyu kapattılar. Yerli olması ve kaliteli olduğunu düşünerek aldığım Greyder marka maalesef hem kalite olarak hem firma yaklaşımı olarak hayal kırıklığına uğrattı.

05 Ağustos 2024 14:22

Not:Ayakkabılar 2 ay önce alındı.

07 Ağustos 2024 20:13

Firmanın sosyal medya hesabına da yazmıştım, beni aradılar ayakkabıları incelemek üzere istediler, gönderdim. Sonucu buradan yazacağım.

15 Eylül 2024 23:19

Ayakkabılar bayi (Gümüşhane saray kundura) aracılığıyla incelenmek üzere gönderildikten 1 ay sonra içinde kullanıcı hatası notuyla geri geldi. Bu süreçte müşteri hizmetleri herhangi bir bilgi vermedi gecikmeyle ilgili, bayiden bilgi alın dedi bayi baştan beri lakayıt tavrıyla ara sıra uğra sor dedi telefon numaram yazılı olduğu halde. 3.800 TL'ye alınabilecek bir çok marka ayakkabı ve nette mağaza varken hem Gümüşhane'de esnaf satış yapsın hem Greyder yerli marka düşüncesiyle yaptığımız alışveriş büyük bir pişmanlık oldu. Greyderi kimseye tavsiye etmiyorum. Sosyal medya sayfalarında ürünlerle ilgili şikayet yorumlarını kaldırıyorlar.

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
04 Mart 2024 17:10
Greyder Marka Olamayacağını Kanıtladı
Greyder Marka Olamayacağını Kanıtladı

07 Mayıs 2025 20:07
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
12 Aralık 2024 11:10