Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2023 00:26

Greennest marka davlumbaz camı kendiliğinden patladı. Havalandırmanın önüne konulan cam kendiliğinden patlamış olup çok şükür herhangi bir yaralanma olmadı. Şahin soğutma isimli Meram/Konya yetkili servis ile iletişime geçmiş olup cam olduğu için kırılma olabileceği ve bu konuda yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Maalesef kırılma ve patlama arasındaki ayrımı yapamadılar. Bu yazdıklarımı görsellerle destekleyip durumu sizlere de göstermek istiyorum. Davlumbazın marka model ve seri no bilgileri: Fankey fdc-330090 fnk0719dav000023 yetkili servis bu modelin yedek parçalarının bulunmadığını belirtti. Bu ürün 12/07/2019 tarihinde alınmış bir ürün. Yedek parça bulundurma süresi henüz geçmeyen üretim tarihli bir ürün olmasına rağmen parça tedariği dahi yapılamıyor. Gerekli aksiyonların alınmasını talep ediyorum. Alınmadığı takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildirmek isterim.

Greennest G-6403 Sm Ankastre Sette Sık Yaşanan Arıza Ve Yetkili Servis İlgisizliği

Nurgül
21 Aralık 2025 18:50
greennest-g-6403-sm-ankastre-sette-sik-yasanan-ariza-ve-yetkili-servis-ilgisizligi-2.jpg
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Greennest Ankastre Ürünü Ve Servis Sorunları

21 Mart 2025 18:25