Baris sonuçtan hiç memnun değil

Greenmotion Car Rental Bana Ait Olmayan Hasarı Üstüme Yıktı

07 Haziran 2023 15:02

Green Motion firmasından 1 günlük araç kiralaması yaptım. Aracı teslim ederken koltukta sigara yanığı var, önceki hasar kayıtlarında yok dendi. Teslim sırasında ömrü hayatımda sigara içmediğimi ve araca benden başka kimsenin binmediğini, o yanığın önceden oluşmuş olması gerektiğini söyledim. Teslim alan arkadaşlar dahi araçta hiçbir sigara kokusu olmadığını sözlü olarak teyit etti ve tamam bu şekilde not alıyoruz dendi ben de imzalayıp aracı teslim ettim.

Bir hafta sonra tarafıma aynı konu yüzünden 500 TL'lik fatura geldi. Bu konuyla ilgili itirazda bulunmak üzere çağrı merkezini aradığımda şikayet kaydınız oluşturuldu dendi. 3 gün sonra tekrar aradım aynı departman burası yol yardım, Kadıköy ofisi arayın dedi.

Kadıköy ofisi aradım, çağrı merkezini arayın dedi. 4 gün ve 5 ayrı konuşma sonrasında nihayet şikayet kaydım oluşturuldu. Kaydın üstünden sonra geçen 2 gün sonunda tekrar aradığımda araca kimsenin binmediğini belirtmeme rağmen "siz içmediyseniz bile yanınızdaki biri içmiş denerek" yalancı muamelesi gördüm ve şikayetimin reddedildiği söylendi. Kiralık araca dahi kendi aracı gibi davranan, içinde bir sakız kağıdı dahi bırakmadan teslim eden bir insan olarak bu muameleyi hakaret addediyorum. 500 TL demeden bu konunun peşini bırakmayacağım.

Bu konuda iadem yapılmazsa konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne sonra da gerekiyorsa mahkemeye taşıyacağım. Firmanızdan asla bir daha kiralama yapmayacağım ve tanıdığım kimsenin kullanmaması için de elimden geleni ardıma koymayacağım. Kendi personelinizin daha önceki kontrollerinde atladığı bir hatayı bana fatura etmeye çalışıyorsunuz. Bu yaptığınız ayıptır.

08 Haziran 2023 14:07 (Şikayetten 23 saat sonra)
08 Haziran 2023 14:45

Değerli , İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, tarafınıza yazılı ve sözlü olarak geri dönüş sağlandığını iletmek isteriz. Talep, görüş ve şikayetleriniz ile ilgili, bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Green Motion Türkiye Müşteri İlişkileri

Baris
Baris
08 Haziran 2023 14:58

Tarafıma yapılan geri dönüş hiçbir şekilde çözüm üretmeye çalışan bir dönüş olmadı. Marka kendi kontrollerinde atladığı ya da kendi personelinin oluşturduğu hasarı bana mal etmekte kararlı. İade yapmayı bırakın bir ortayol bulmak için bile bir adım atılmadı. Örneğin bu hasarı yansıtmak zorundayız ama sonraki kiralamanız için bir indirim tanımlamak gibi bile bir öneri dahi sunmuyor olmanız müşterilerinizi zerre umursamadığınızın en büyük göstergesi. Bir daha asla firmanızdan kiralama yapmayacağım ve etrafıma da yaptırmayacağım. Madem ki sizinle insan gibi konuşarak konuyu çözemiyoruz Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetimi iletiyorum.

Murat
Murat

Aynı sorun nu bende yaşadım aracı teslim alırken koltuğun alt kısmında bir sigara yanığı olduğunu söylediler raporda islendi ama aracı teslim ederken kontrol eden kisi koltuğun alt kısmında o sigara yanığının hemen yanında bir sigara yanığı daha var dendi bir de yanığın olduğu yer ve bahsettikleri 2 yanık gözle bille görülmeyen bir yerde Elle hissedile biliyor ama arkadaş müneccim olduğundan taa koltuğun alt kısmındaki o Elle belli olan yanığı bulup bize fatura edileceğini falan söylediler tabi biz itiraz ettik ama mail atarsınız vs yani servis kayıtlarına bakacağız önceki yanık resimlerinde var ise size fatura etmeyiz diyorlar madem önceki yanığın parasını kestiniz kiralayandan neden tamir etmeden bize yanık araba veriyorsunuz simdi amaç o parayı benden almak sonra beni uğraştırmak araç kiralanacak bir firma kesinlikle değil özellikle Ataşehir'deki şube

Nuri sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2024 13:07
"Şikayet sonrası dönüşünüz ve çözümünüz için teşekkür ederim"
Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 18:28