Okan sonuçtan memnun

07 Temmuz 2024 22:19
Okan'ın Teşekkür Mesajı
“Gree Klima'dan Sevim Hanım ve Yasin Bey'e ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Smart Klima'dan Ayhan Bey'e teşekkür ederim.”

25 Haziran Salı günü Mersin ziyaretimde Gree Klima bayisi Zett Klima'dan İstanbul'daki evim için klima siparişi verdim. Bayi çok ilgiliydi, Gree Klima bayilerinin herhangi birinden sipariş verdiğimde sorun yaşanmayacağını söyledi. Bir gün sonra beni geri aradı ve oturduğum Nef 06 sitesinde montaj yapılamadığını, sitemin montaj yapmak için çok riskli ve kötü bir yer olduğunu söylemişler, iade işlemine başladığını iletti. Ardından detayları öğrenmek için İstanbul'daki en yakın Gree Klima bayisi olan Smart Klimaya gittim. Durumu anlatıp sordum, evet biz olumsuz dönüş yaptık çünkü sizin sitede montaj yapmak çok zor dediler. Diğer tüm markalar ve Gree marka klimaların da başka komşularımda olduğunu gördüğümü, tekrardan kontrol etmelerini rica ettim. Kibar bir şekilde yardımcı olabileceklerini söylediler. Bir gün sonra kimse beni aramadan mesai saatleri içinde siteye gelmiş ve geldiklerinde aradılar, bir iki saate gelebilirim dediğimde haberleşiriz dediler. Birkaç gün boyunca aradığımda ulaşamadım. Son yazışmamızda 6 Temmuz Cumartesi sabah 10'da başka bir montaj çalışanlarını yönlendireceklerini söylediler. Bu sırada iade işlemim gerçekleşti. Gelen montajcı arkadaşlarının başka bir Nef ile karıştırdığını ve buraya takmanın uygun olduğunu, geçmişte de buraya klima taktıklarını söylediler. Diğer siparişim iptal olduğu için yeniden sipariş verirsem 2 hafta daha bekleyeceğimi söylediler, keşif için 1000 lira aldılar ve yeni klima için ayrıca 3000 lira kaynak ve azot gazı ücreti vermem gerektiğini söylediler. Ücreti verebileceğimi söyledim, montaj için 2 hafta beklememin haksızlık olduğunu, yanlış bilgilendirme yaptıkları için bu durumu yaşadığımı söyleyip daha kısa sürede montaj yapmalarını rica ettim. Bunu söylediğimde, ürünü Smart Klimadan almış olmam gerektiğini, başka bayiden aldığım için hata yaptığımı, Smart'tan alıp onları keşife çağırmış olmam gerektiğini söylediler. Başka bayiden alırsam böyle olurmuş. İsteseler klima takmam deyip takmayabilirlermiş. Durumu izah edip öncelik istediğim anlarda vakitlerini harcıyormuşum. Gree siparişim de zaten iptal olduğu için LG markalı Wi-Fi özellikli bir klima önerdiler. Onun da bayisi onlarmış. Ben yine de tartışmaya girmeyip keşif ücretlerini verdim. Müşteri ile böyle iletişim kurmayı geçtim, yanlış bilgi verdikleri için bir özür bile dilemeyip ürünü onlardan almadığım için suçlu ben oldum. Buradan Gree markasına soruyorum, LG markası sizden daha mı iyi? Çünkü bayi çalışanınız öyle söylüyor.

07 Temmuz 2024 22:43 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

Okan
19 Temmuz 2024 16:18

Uğur sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2024 00:01
"İlgileri için teşekkür ederiz"
Mevlüt sonuçtan çok memnun

Gree Klima Elektrik Bağlantısı

Mevlüt
01 Ağustos 2024 18:39

Gree Klima Müşteri Hizmetleri Ve Kurulum Sürecinde Yaşadığım Sorunlar

17 Temmuz 21:44
Ali sonuçtan çok memnun

27 Ağustos 2024 10:37
"Daha önce de belirttiğim gibi servis sahibi Tayfun beye özellikle teşekkür ediyorum, firmaların bu gibi insanların sayısını artırması gerek."