Canan sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 22:18

14 Haziran günü İstanbul Maltepe Piazza Avm'de Gratis beauty'de gittiğim manikürde randevu aldığım e*** hanım yüzünden parmaklarımın geldiği hale bakar mısınız? Maniküre kuru işlemle başladı, yeteri kadar nemlendirmedi ve hayatımda ilk defa manikür yaptırırken bu kadar çok canım acıdı.

Acıdığını belirtmeme rağmen değişen bir şey olmadı. Asabi bir arkadaş, müşteriyle pek muhatap olası da gelmiyor. İşi bilmiyor olabilir ama bilmeyen kişileri çalıştırmayın rica ediyorum. Günlerdir tırnak diplerimi iyileştirmeye çalışıyorum...

18 Haziran 2023 10:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Canan
Canan
19 Haziran 2023 08:58
Gratis Beauty 'de Yaptırdığım Acı Garantili Manikür

Durumu inceleyeceğiz diye bir mail atmışsınız. İnceleme sürecinize yardımcı olacak bir görsel bırakmak istedim.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 00:31
Piazza Avm Gratis Beauty Tırnaklarımı Mahvetti!
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2025 19:17

Gratis Beauty Watergarden Hayal Kırıklığı

20 Ocak 2024 12:38
Büşra sonuçtan çok memnun

30 Ekim 2024 21:37
"Dilerim Emaar Mağazası için, aksaklık yaşadığım ve benim gibi şikayetçi olan diğer müşterilerin talepleri dinlenir ve mağaza çalışanları bir eğitime alınır. Mağaza yönetiminden hizmet veren güzellik uzmanlarına kadar herkes hizmet sektörüne yakışmayan tavırlarla çalışıyor. Optimum Mağazasında bana destek olan Aleyna Hanıma ayrıca teşekkür ederim."