Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty Bakırköy Capacity Mağduriyet

17 Eylül 2024 22:04

Gratis Beauty ile tanışmam için tarafıma ücretsiz kaş alma servisinin tanındığı bir SMS aldım. Bu fırsatı kullanmak için İstanbul Bakırköy'de bulunan Capacity şubenize 14.09.2024 13:00 tarihli N******* Hanım'a randevu aldım.

Randevuya gittiğimde yaklaşık 10-15 dakika N******* Hanım'ı bekledim. İnsanlık hali olduğunu düşünerek kısa sürenin zararı olmaz diye düşündüm ve hiç ses çıkartmadım. Maalesef N******* Hanım bayağı hasta bir haldeydi. Öksürüyordu ve burnu akıyordu. Maske takmasına rağmen çok hijyenik olmadığını düşünüyorum. Sonuçta kaşlarımı almak için yakın temasta bulunuyor.

N******* Hanım daha kaşlarımı keserken 'kaşlarımın aralarında boşluk olduğunu bu yüzden çok kısaltmamasını' söyledim. Kendisi bana 'boşlukların kaş boyu ile ilgisi olmadığını' söyledi. Kendisinin uzman olduğunu düşündüğüm için 'tamam o zaman' dedim.

İp ile kaşlarımı almaya geçti. 2. hamlesinde normal olarak gözlerimi kısan bir mimik yaptım. Göz alanı hassastır sonuçta ve insanlık hali yapılabilir. Yani diye düşünüyorum. Kendisi bir anda sinirlendi ve 'çok mimik yapıyorsunuz. Böyle sizin kaşınızı alamam' dedi. Ben de 'ip yerine başka bir şey ile de alabilirsiniz' dedim. Cevap olarak azarlar bir tonda 'neyle alayım?' dedi ve benim yanımdan uzaklaştı. 6-7 dakika ne olduğunu anlamaya çalıştım. Sonrasında yanıma gelip başka bir personelin 'saat 16:00'da boşluğu olduğunu' söyledi. Ben de 'saat 13:00 için randevu aldığımı ve işlemimin yapılmasını istediğimi' söyledim.

Sonrasında tekrar işleme devam etti fakat sürekli 'off' çekiyordu, söyleniyordu. Kaşlarımı germemi söyledi. Gerdiğim sırada kolumu sert bir şekilde tutarak kaldırdı. Tavrı çok sert ve sinirliydi. Yüzüme düşen kaşları silkelememe bile müsaade etmedi. İşlem sonunda 'tamam bitti yeter' dedi. Yüzümdeki kaşları temizlemedi ve güle güle vs. denmedi.

Neyse bir şekilde işlemi bitirdi. Maalesef sonuçtan hiç memnun kalmadım. Kaşlarımı boşluklar halinde ve yamuk şekilde almıştı. Tüm yüzüm kızarmıştı. Üzerinden 3 gün geçmesine rağmen tüm alnım hala sivilce içerisinde.

Gratis Beauty ile tanışmam için atılan SMS sonrası tanıştığım Gratis Beauty'den bin pişman halde ayrıldım. Girdiğim ilk andan itibaren beni kovar bir tavırları vardı. Çalışmak istemeyen ve müşteri beğenmeyen N******* Hanım'dan aldığım hizmette maalesef hüsran ile sonuçlandı. Ne böyle bir çalışanı ne de böyle bir hizmeti Gratis markasına yakıştıramadım açıkçası.

18 Eylül 2024 16:30 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri

Zeynep
Zeynep
21 Eylül 2024 17:46

Bana herhangi bir sonuç bildirilmedi. Yüzüm hala iyileşmedi. Kimseye önermiyorum. Kurumsal açıdan da mağdur ediliyorsunuz.

Gratis Beauty Gratis Mağazasındaki Tehditkar Personel Davranışı

25 Şubat 17:00
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Paketin Uzatma Hakkı Tek Taraflı Değiştirildi

19 Şubat 21:36