Özgül Termal'in Haksız Kazancı

13 Temmuz 2023 17:08

Grand Özgül Termal'da devir-i mülk sahibiyiz. Her sene konaklamak için geldiğimizde gerek ücret gerekse hizmetlerde farklılık yapıyorlar. Önceden sadece aidat vardı. Sonra günlük tüketim bedeli de çıkardılar. Haziran 2023 de günlük tüketim bedeli 150 TL, havuz 50 TL, restorant ücreti 250 TL idi. Temmuz 2023 de ise günlük tüketimi 200 TL, havuzu 60 TL, restoranı da 300 TL yapmışlar. Önceden ütü istediğimizde ücretsiz getiriyorlardı şimdi ücretli ürün başı 50 TL dediler. Belirledikleri tarihi 2 gün öne aldık öyle geldik kendi mülkümüzü değil arka taraf bir yeri verdiler.

Dönem değişikliği yapmışsınız ondan dediler. Bütün şikayetlerimize yönetim böyle karar aldı ücret zamları için de devletimiz her şeye zam yaptı ondan böyle diyerek bize cevap veren Müdür Nazike Hanım, A4 kağıt verip varsa şikayetiniz yazın dedi.

Ben de 'alınan kararlar ile devir-i mülk sahiplerine her şeyi ücretli hale getirdiniz, aldığımız karar bu işinize gelirse diyorsunuz ve güzel ön cepheleri ücretli gelen müşterilere veriyorsunuz yönetim zaten kendisine göre kararlar alıyor şikayetimi mi dinler' dediğimde "en azından okurlar" diyerek dalga geçer gibi cevap verdi. Devlet %2 zam yapıyorsa bunlar %50 %100 yapıyor. Halka asıl böyleleri zulmediyor Her sene bir şey getiriyorlar yönetimin kararı diyorlar. Şikayetçiyim.

06 Temmuz 2023 12:02
Özgül Termal İnsanların Hakkını Yiyor
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 03:22

Grand Özgül Termal Sözleşme Mağduriyeti

07 Mayıs 2024 10:04

Devremülk Kullanımında Yüksek Ekstra Ücretler Ve Kısıtlamalar

23 Haziran 2025 12:09
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Grand Özgül Termal 'de Verilen Sözler Tutulmuyor: Müşteri Memnuniyetsizliği Zirvede

05 Ocak 2025 16:24