Ozan sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 12:34

Sulihett marka bir gözlük aldım, Göz Grup'tan aynı gün iki tane gözlük aldım. Aldığım zaman mağaza sorumlusu, gözlüklerin garantili olduğunu ve herhangi bir problem çıkarsa değişim yapacaklarını söyledi.

Hatta kendisine bu markanın gözlüğünü daha önce aldığımı ve gözlük çerçevesinin kabarık soyulduğunu söyledim. Kendisi de bu seride böyle bir sorun olmayacağını, olursa değişim yapacaklarını belirtti. Ben de iki tane aldığım için bir tanesini pek kullanmadım. Zaten diğer markanın gözlüğünde problem yoktu ama bu sulihett gözlüğün etrafı kabarmaya başladı.

Firmayı aradığımda, garantisinin bir ay önce bittiğini ve bu yüzden hiçbir işlem yapamayacaklarını söylediler. 20-25.000 TL’ye aldığınız gözlüğün böyle basit bir çerçeve soyulması sizce normal mi? Firmadan şikayetçiyim. Normal tablolarda satılan basit gözlük bile kabarmazken, 20-25.000 TL’ye aldığımız gözlük çerçevesi soyuluyor.

23 Aralık 2024 21:35

Göz Grup firmasından bundan iki yıl önce iki adet gözlük aldım aldığım zaman yetkili müdür arkadaşa bir markanın camlarının antre sinin kabuk attığını soyulmalar olduğunu daha önce bu problemi yaşadığımı belirttim görevli müdür arkadaşları beyefendi biz buradayız öyle bir sıkıntı çıkarsa garantisi bitmiş bile olsa size yardımcı oluruz dediler ben de bu gözlüğü hiç kullanmadığım halde geçen hafta tesadüf çıkarttığımda baktığımda aynen kabuk atma sıkıntısını gördüm aldığım mağazayı aradığımda garantisi bitmiştir hiçbir şekilde işlem yapamayız deyip geçiştirdiler merkezin numarasını verdiler merkeze sıkıntımı belgelerle fotoğraflarla ilettim sağ olsun orada insan hatları departmanında çalışan Ilgın hanım isimli bir şahıs çok kibar bir şekilde sorunla ilgileneceklerini yardımcı olacaklarını söylediler ben de İzmir’de görev yaptığım için ürünü Mersin’de almıştım İzmir’de bu mağazanın olmayışı nedeniyle halkla ilişkiler departmanıdaki Ilgın hanı ürünle beraber mağazamıza gidin yardımcı olacaklar bilgisini verdiler bende İzmir'den uçak biletini alıp mersün Forum göz guruba geldim yetkili müdür arkadaş gözlüğü alıp kutusundaki temizleme beziyle temizleyip yapacağım bir şey yok deyip gözlüğü elimize verip gönderdiler ben de kendisine kusura bakmayın İzmir’den buraya gözlüğü temizlemek için gelmedim dememe rağmen pişkin pişkin yapacağım bir şey yok merkezden istediği kadar yardımcı olacağız deseler de ben yardımcı olamam dediler şimdi bir empati kurun kendinizi benim yerime koyun sadece bir gözlüğü temizlemek için İzmir’den Mersin’e bir insan gönderilir mi

Ek
Ek
16 Aralık 2024 12:29

Bölge müdürü ile görüştüğümde bana gözlüğünün görsel fotoğraflarını atın yardımcı olacağız denildi attım ama dönüş yapılmadı bana

16 Aralık 2024 15:56

Genel müdürlüğün ilgi ve alakasına çok teşekkür ederim

23 Aralık 2024 16:18

Göz Grup firmasından bundan iki yıl önce iki adet gözlük aldım aldığım zaman yetkili müdür arkadaşa bir markanın camlarının antre sinin kabuk attığını soyulmalar olduğunu daha önce bu problemi yaşadığımı belirttim görevli müdür arkadaşları beyefendi biz buradayız öyle bir sıkıntı çıkarsa garantisi bitmiş bile olsa size yardımcı oluruz dediler ben de bu gözlüğü hiç kullanmadığım halde geçen hafta tesadüf çıkarttığımda baktığımda aynen kabuk atma sıkıntısını gördüm aldığım mağazayı aradığımda garantisi bitmiştir hiçbir şekilde işlem yapamayız deyip geçiştirdiler merkezin numarasını verdiler merkeze sıkıntımı belgelerle fotoğraflarla ilettim sağ olsun orada insan hatları departmanında çalışan Ilgın hanım isimli bir şahıs çok kibar bir şekilde sorunla ilgileneceklerini yardımcı olacaklarını söylediler ben de İzmir’de görev yaptığım için ürünü Mersin’de almıştım İzmir’de bu mağazanın olmayışı nedeniyle halkla ilişkiler departmanıdaki Ilgın hanı ürünle beraber mağazamıza gidin yardımcı olacaklar bilgisini verdiler bende İzmir'den uçak biletini alıp mersün Forum göz guruba geldim yetkili müdür arkadaş gözlüğü alıp kutusundaki temizleme beziyle temizleyip yapacağım bir şey yok deyip gözlüğü elimize verip gönderdiler ben de kendisine kusura bakmayın İzmir’den buraya gözlüğü temizlemek için gelmedim dememe rağmen pişkin pişkin yapacağım bir şey yok merkezden istediği kadar yardımcı olacağız deseler de ben yardımcı olamam dediler şimdi bir empati kurun kendinizi benim yerime koyun bunlara gereken üç kağıtları yapacağım

İclal sonuçtan çok memnun

Gözgrup Pişmanlıktır Arkadaşlar

02 Ekim 2023 19:47

Yanlış Gözlük Teslimatı Ve Sürekli Gecikme Sorunu

09 Ekim 2024 19:00
Murat sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 15:26
Göz Grup Optik Göz Grup Ürün Değişimi Yapmadı, Üste Para İstedi
Emine sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2024 17:45
Soner sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 22:31