Google Play Praktika Ai Ücretli Abonelik Haksız Tahsilat

22 Ekim 2023 23:58

Google Play praktika ai bilgilendirilmeden ücretli abone yapılıp ardından bilgim dışında haksız peşin olarak tahsil edilen 2.269.99 TL. Google Play praktika ai ücretsiz abonelik ile başlattığım praktika ai adlı uygulama aboneliği üzerinden beni bilgilendirmeksizin ücretli abone yapmış ve ardından bilgim dışında haksız ve peşin olarak 2.269.99 TL tahsil etmiştir. Bu abonelik benim bilgim dışındadır. Google Play praktika ai sistemi üzerinde ücretsiz abonelik ile başlattığım praktika ai adlı uygulama aboneliği, bana bilgi vermeksizin, otomatik olarak ücretli Premium aboneliğe dönüştürülmüş ve gene bana bilgi vermeksizin kredi kart bilgilerim kullanılarak, 3D onaysız ve gene otomatik olarak 2.269.99 TL kartımdan ödeme tahsil edilmiştir. Bu tahsilat tekrar belirtiyorum benim onayım olmaksızın Google Play praktika ai sistemi tarafından bilgim ve onayım dışında gerçekleştirilmiştir. Ücretsiz uygulama olarak başlattığım aboneliğimi iptal etmiş bulunmaktayım. Mobil uygulamanızda da 7 günlük deneme süreci içerisinde bulunduğum belirtiliyordu. Benim rızam, onayım ve bilgim olmaksızın beni bir sisteme ücretli abone yapıyorsunuz. Ardından benim kartımdan gene benim bilgim, rızam ve onayım olmaksızın 2.269.99 TL tahsil ediyorsunuz. Hem de geri ödeme yapmayacağınızı beyan ediyorsunuz. 3D ödeme yolunu tercih etmiyor olmanız, insanlara bilgi vermeksizin paralarını tahsil edebilmek için midir. Bu yolla insanlardan para tahsil edenlerle Türk adaleti gayet güzel mücadele eder ve gereğini eminim uygulayacaktır. Türk ticaret ve adli yasaları gereği tüm haklarım saklıdır ve haklarımın takipçisi olacağım. Bu durumu tüm ortamlarda şikayet edeceğim ve gereğini yapacağım. Haksız yapılan tahsilatın bir an önce iadesini talep ederim.

03 Kasım 2023 08:31

Ödememi iade ettiler. Şikayetvar'a teşekkür ederim.

Murat
Murat

Play Store benim bilgim olmadan sleep monitör uygulamasından hesabımdan 395 TL çekmiş bunu nasıl iptal edebilirim

Metin
Metin

Kardeşim ne kadar sürede dönüş yaptılar benim oğlanda 2100 TL harcama yaptı iade talep ettim reddettiler buraya yazdım bende çözüm olur mu?

Hayati

Merhaba. Benden habersiz yapılan tam üyelik kullanıcı değişikliğini, kesinti yapılır yapılmaz uygulama üzerinden iptal etmiştim ve iade talebinde bulunmuştum. İade edildi. Ancak maalesef sizin durumunuz için süreç nasıl ilerler bilemiyorum. Umarım iade ederler.

Refik sonuçtan çok memnun

07 Kasım 2023 08:36
"Google hesabım üzerinden iade talebi oluşturmuştum. 2 gün içerisinde sonuçlandı ve param iade edildi. Teşekkür ederim. Ücretsiz denemelerde bu tarz durumları yaşamamak için bundan sonra limiti 0 TL olan sanal kart kullanacağım."
Google Play Ücretli Abonelik Haksız Tahsilat
Google Play Ücretli Abonelik Haksız Tahsilat