Golden Black Clinic (Adana) Doktorun Uygulama Sonrası Yaşanan Memnuniyetsizlik Durumu

09 Mart 2024 15:21

Bu kadar etik değerlerden yoksun ve kısa vadeli karını düşünen bir doktorla karşılaşmadım. Dudağıma 0.4 CC dolgu yaptı ve 1 CC dolgu yapabileceğini, kalan 0.6 CC'yi istediğim zaman kullanabileceğimi söyledi. Ancak 6 ay geçmiş ve dolgunun ömrü bitmiş; bu konuda bilgilendirme yapılmadı. 'İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz' demişlerdi. Ayrıca, alın dolgusu talep ettim. Bana en az 3 CC yapılması gerektiğini söyledi. 'Çok fazla değil mi?' diye sorduğumda 'hayır' yanıtını aldım. Yedi aydır alnım önde geziyorum; alnımın her yeri dalgalı ve pütürlü. Hiç memnun kalmadım. Savcılığa gidip şikayetçi olacağım. İsteyenlere fotoğraf gönderebilirim.

Nihal
Nihal

Yaptığım işlemlerden memnun kalıp ve Dr. Enerjisi güler yüzlü olması beni inanılmaz rahatlatıp kendimi iyi hissetmemi sağladığı için çok teşekkür ederim💐💐

Pera Medical Health Science Dudak Dolgusu Erimesi

15 Mart 2024 14:52

Şeyda Zaloğlu Beauty Eksik İşlem Yapıldı

27 Temmuz 2024 12:56
Giz sonuçtan hiç memnun değil

Büşra Aydemir Estetik Dudak Dolgusu Yaptırdım Yapan Kurum Ve Kişiler Tarafından Şikayetçiyim

30 Temmuz 2024 03:18