Gmail Şifremi Sıfırlayamıyorum Hesabıma Giremiyorum

24 Eylül 2024 17:42

Uzun süredir kurtarmaya çalıştığım Google hesabım, Google yetkilendirme ve telefon numarasına kod geliyor. Şifresini giriyorum, sonrasında e**********@gmail.com hesabıma doğrulama kodu geliyor. Giremediğim mail adresinden doğrulama kodu nasıl alabilirim? Zaten girmiş olsam, burada isyan etmezdim. Ne saçmalık bu! Telefonum ve hattım bu süreci tamamlamamı imkansız kılıyor. İnsanlık hali, bu tür aksilikler herkesin başına gelebilir. Daha önce sahip olduğum bu hesap nedeniyle, ismim ve soy ismimle ilişkili tüm üyeliklerime ve bilgilere erişim sağlamam gereken yan hesaplara da erişemiyorum. Ne yazık ki, Google'ın müşteri hizmetleri veya canlı destek gibi doğrudan bir iletişim hattı bulunmamaktadır. Bu, bana ve belki de benim durumumda olan birçok kişiye, hesaplarımıza erişebilmek için herhangi bir alternatif çözüm sunulmadığını gösteriyor. Hesap doğrulama sürecinde, telefon numarası ve Google Authentication dışında alternatif doğrulama yöntemleri sunulması gerektiğine inanıyorum. Bu sayede, yaşanabilecek beklenmedik durumlar karşısında kullanıcıların mağdur olmasının önüne geçilebilir. Bu platform aracılığıyla, Google'dan hesap kurtarma sürecinde daha esnek ve kullanıcı dostu çözümler geliştirmesini ve müşteri desteği konusunda daha ulaşılabilir olmasını talep ediyorum. Gerçekten iki e-posta adresine ihtiyacım var.

Umut
Umut

Nereden ulaştın numarasına kardeşim

Emrullah

Hiçbir şekilde geri dönüş yapılmıyor hesabımın şifresini deneye deneye buldum en sonunda öyle kurtardım

Hüseyin
Hüseyin

Yapabildiniz mi

Emrullah

Şifremi deneyerek buldum sonunda maalesef bir çözümü yok

Salih
22 Eylül 2024 22:23
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 20:13
Muhamet sonuçtan hiç memnun değil

Muhamet
16 Ekim 2024 21:06