Global Satış Sipariş Av. Yayalar Mesajı

11 Eylül 2023 11:24

Global Satış Sipariş Mesajı

Global paz ltd şirketi adına 11 Eylül 2023 tarihinde icra mesajı geldi. Avukat y*** hukuk Bürosu tarafından, adıma icra takibi başlatılmadan ödeme yapmamı bildiren 0212*****36 numara ile irtibata geçilmesinin istenildiği bir mesaj gönderilmiştir. İlgili yeri arayıp bilgi almak istediğimde sipariş verdiğim ürünü almadığım gerekçesiyle açık adres ve telefon bilgilerim kullanılarak hakkımda takip başlatılacağı, tebligat gönderildiğini, söylediler. Ödemezsem yasal süreç başlatılacağı söylenilen alışveriş için 'iptal edilmiş' gerekçesi ile ücret istenmesi usul ve yasaya aykırılık teşkil etmektedir. Almadığım ve iade etmediğim bir ürün hakkında bana yazılı herhangi bir evrak ya da bilgi verilmeden haksız bir ücret talep eden firma Global Ltd. Şirketten haksız kazanç sağlamaya çalışması ve hukuk bürosunun benim kişisel verilerimi izinsiz alarak bana talebe dair hiçbir açıklama yapmadan icra yoluna başvurulacağına dair mesaj göndermesinden şikayetçiyim. E-devlet üzerinden adıma açılmış herhangi bir icra takibi yoktur.

Bu konuda aydınlatıcı bilgi verilmemesi ve faturası dahi olmayan, bedeli daha önce herhangi bir şekilde tarafıma bilgi vermeden şu anda ödemezsem icra işlemine başlanılacağını belirten işbu şirketten; haksız kazanç sağlamaya çalışması ve hukuk bürosunun adıma KVKK kişisel verilerimi izinsiz alarak talebe dair hiçbir açıklama yapmadan icra yoluna başvurulacağına dair mesaj göndermesinden şikayetçiyim. Adıma bu hususta açılan yahut açılacak olan hiçbir icra takibi yahut dava yasal olmayıp kabulü imkansızdır. Hiçbir şekilde teslim almadığım, bana gönderilmemiş, sipariş ile ilgili şirketin tarafımızdan bu tarihe kadar hiçbir talepte bulunmaması, ürünü göndermemesi de şirketin iyi niyetli olmadığı ve haksız kazanç peşinde olduğunu göstermektedir. Bu nedenle şikayet oluşturma zorunluluğu doğmuştur adıma gelecek hiçbir ceza ve icra dosyasını kabul etmiyorum. Bu firma ve hukuk bürosu hakkında sizden gereğinin yapılmasını istirhamı ediyorum.

Ediz sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 15:38

21 Temmuz 2023 14:05

20 Temmuz 2023 13:17

08 Temmuz 2023 16:12
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Global Satış Global E-ticaret Firması Hakkında Şikayet

03 Temmuz 2023 15:48