Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Global Ems Fitness Spor Salonu Hiçbir Bilgi Vermeden Paramıda Alarak Kayıplara Karıştı

20 Aralık 2023 02:07

17/08/2023 tarihinde Global EMS Fitness salonuna giderek orada çalışan/müdür olan İ***** Ş***** Hanımefendi ile görüşme sağladım. Kendisi kurum hakkında bilgilendirme yaparak 2.500 TL karşılığında 3 aylık spor paketi satışını tarafıma gerçekleştirdi. Ödemeyi İ***** Ş***** adına ait olan bir hesaba yaptım. Eylül ayında spor salonuna gitmeye başladım. Yaklaşık 5 seans hakkımı kullandım, daha sonra spor merkezinden 1 ay süreyle tadilatta olacağına dair bir mesaj aldım. Bu bekleme süresi uzayınca telefonla ulaşmaya çalıştım fakat telefon numarası kullanılmaz durumdaydı. 0539**16 40 05 numaralı telefon numarası kullanım dışıydı. Daha sonra sabit numaralardan iletişim kurmaya çalıştım fakat onlara da ulaşamadım. Spor merkezinin bulunduğu adrese gittiğimde yerine başka bir spor merkezi açıldığını ve Global EMS Fitness salonunun kapandığını, Antalya'da bulunan bütün şubelerini kapatarak kayıplara karıştıklarını öğrendim ve mağdur oldum. Spor merkezinin Trabzon ve İzmir şubeleri şu anda hala aktif durumda; onlara ulaştım fakat konu ile ilgilenmediler bile. Global EMS Fitness pişmanlıktır.

global-ems-fitness-spor-salonu-hicbir-bilgi-vermeden-paramida-alarak-kayiplara-karisti-1.pdf

Global Ems Fitness Antalya Laura Şubesi

02 Eylül 2023 17:51
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Global Ems Fitness Üyelik İptali İçin

03 Ocak 2024 19:30

30 Ekim 2023 00:05
Emir sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 12:19

26 Aralık 2023 13:10