Zeynep sonuçtan çok memnun

Gliss Şampuan Kepek Yaptı

Gliss Şampuan Kepek Yaptı
30 Nisan 2023 19:32
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Çok ilgililerdi. Mağduriyetim giderildi. Teşekkür ederim 🤗”

Bir adet Gliss mor renk şampuan aldık. Ailecek kullandık herhangi bir sorun olmadı. Daha sonrasında bitince Gratis'ten alıp stok yaptık. Aman Allahım böyle bir şey olamaz hepimiz kepeğe boğulduk. İnanılmaz derecede saçlarımıza kepek yaptı. Resmen kaşınıyoruz evde yok böyle bir şey.

29 Mayıs 2023 14:02 (Şikayetten 28 gün sonra)
13 Temmuz 2023 08:20

Çok ilgililerdi. Mağduriyetim giderildi. Teşekkür ederim 🤗

Gliss Ürünleri Saç Dökülmesi Ve Şiddetli Alerjik Reaksiyon Yaratıyor, Yetkiliye Ulaşılamıyor

Şevval
26 Ocak 10:05
gliss-urunleri-sac-dokulmesi-ve-siddetli-alerjik-reaksiyon-yaratiyor-yetkiliye-ulasilamiyor-7.jpg
gliss-urunleri-sac-dokulmesi-ve-siddetli-alerjik-reaksiyon-yaratiyor-yetkiliye-ulasilamiyor-6.jpg
Menekşe sonuçtan hiç memnun değil

Gliss Şampuanlar Beklenen Etkiyi Göstermiyor Ve Çok Sıvı Yapıda

Menekşe
25 Eylül 2025 01:41
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Gliss Şampuanın Pembe Ambalajlı Versiyonu Hayal Kırıklığı Yarattı

ayni-kutuda-farkli-icerik-ve-saglik-sorunu-gliss-sampuan-guvensizligi-1.jpg

Gliss Sıvı Saç Kremi Spreyinin Yeni Ambalajı Ve İçeriği Hayal Kırıklığı Yarattı

Kezban
22 Aralık 2025 17:23
gliss-sivi-sac-kremi-spreyinin-yeni-ambalaji-ve-icerigi-hayal-kirikligi-yaratti-2.jpg
gliss-sivi-sac-kremi-spreyinin-yeni-ambalaji-ve-icerigi-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg