Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
17 Ekim 2023 16:29

Ürünü Bursa'dan İstanbul'a gittim ve mağazadan aldım. Boy vs gibi ayarlamalar yapılıp kargo edilecekti (bir gün içerisinde). Ben ürünü özel bir günde giyecektim, ancak bana 8 gün sonra fiş veya faturasız bir şekilde yani nişanımıza bir iki gün kala geldi. Ürün defolu bir şekilde geldi. Özel bir günde giymem gerektiği için tadilat ya da değişim yapma gibi bir vaktim kalmamıştı. E*** hanım ile görüşmemde bana ürünü geri gönderin, ben tadilatını yapacağım, göndereceğim dedi. Fakat bunun mümkün olmadığını çünkü bana ufak bir tadilat için bile ürünün 8 gün sonra geldiğini ve riske atamayacağımı söyledim, çünkü başka bir kıyafet bulmak gibi bir zamanım yoktu. O da bana elbiseyi o şekilde giyin, sonra da bana gönderin, tamir edeyim dedi. Ben de elbiseyi giydim, fakat giydiğim günde elbisenin kumaşı eteğimi tuttuğum yerlerde bana gelen defolu yerdeki gibi çok kötü defolar oluştu. Elbise üzerimdeyken oturup kalkamadım bile, çünkü değdiği yerlerde defo oluşuyordu. Kendisine kumaş hatası olduğunu bildirdim, fakat bana elbiseyi tadilat yapıp göndereceğini söyledi. Ürünü iade kargo yaptık, fakat 26 gün oldu ve elbiseyi bana hala tadilatını yapıp teslim etmediler. Kendilerinden ürün iadesi yapmalarını istedim, fakat yapmadılar. Zaten defolu olarak giymek zorunda kaldığım bir elbise için yeterince mağdur oldum ve bu sezonda başka bir etkinlikte giymek istediğim etkinlikte giyemedim. Kendilerini defalarca aramama rağmen inanılmaz umursamaz halleri çok rahatsız ediciydi. Elbiseyi çok beğenerek almıştım, fakat böyle bir çirkinlik yaşayacağımı bilseydim asla almazdım.

profile profile profile

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 17:05
Defolu Ürün İadesi Reddedildi, Müşteriyle İlgilenilmedi
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teslimat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nişan Günümü Zorlaştırdı

Çiğdem
01 Temmuz 2025 14:53
K. Onur sonuçtan çok memnun

K. Onur
24 Mart 2024 18:40
"Mağaza müdür yardımcısı ipek hanıma çok teşekkür ediyorum"
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
02 Mayıs 2024 18:18