Yunus sonuçtan memnun

Gizerler (gizerler.com) Mağazadan Aldım Yetkili Servise Bıraktım Bir Kapıdan Çıktım Diğerine

09 Mayıs 2024 11:02
Yunus'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

07.05.2024 tarihinde tvs Raider motoru teslim almak için mağazaya gittim. Teslim sırasında sürüş testi yaptık; ancak birinci ve ikinci vites sonrası geçiş sağlamadı. Usta da teslim için kendisi sürüş yaparak, 'Evet, üçüncü, dördüncü, beşinci viteslerde geçiş sıkıntısı yapıyor.' dedi. Ancak '50 veya 100 kilometre sürelim, yenidir belki ondan oluyordur.' dedi. Tamam dedik ve teslim için imzalar atıldı. Şu an 80 kilometre yaptım, ancak bu kilometreyi sadece mağazaya gidip gelmekle yaptım ve hiç üçüncü, dördüncü, beşinci vitesleri kullanamadım. Son gittiğimde yetkili servise motoru bıraktım, 'Sizi ararız.' dediler. Burada zaten iki ay motorun gelmesini bekledim. Bir de yetkili servise koyup motoru indirmeleri mantıklı mı? Sıfır bir motorun bana hemen bu konuda bilgilendirme yapılmasını istiyorum.

10 Mayıs 2024 16:46

Selamün aleyküm 07.05.2024 yazdığım bir şikayet durumum oldu ve bu şikayet dilekçesinin hemen arkasından bir dönüş sağlandı dönüşü yapan Gizerler yetkili müdürümüz oldu benimle çok ilgilendiler bu yaşadığım durumu hemen düzeltmelerini söylediler buna çok sevindim buradan kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum verdikleri güven beni bir hayli mutlu etti Allah razı olsun diyorum

12 Mayıs 2024 18:46

Teşekkürler

Enver sonuçtan hiç memnun değil

Gizerler (gizerler.com) Tvs Jupiter Çalışmama Sorunu

25 Ağustos 2024 21:46
Gizerler (gizerler.com) Tvs Jupiter Çalışmama Sorunu
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 15:35
Gizerler (gizerler.com) Gizerler Ayıplı Mal Ve Fahiş Fiyat Farkı Tvs Jupiter 125 Motor

Gizerler (gizerler.com) Tvs Jüpiter 125 Fan Motoru Kırıldı

19 Mart 2024 21:18

Yön AVM'den Scooter Motorsiklet Aldım Ve Mağdurum.

03 Haziran 2024 17:43