Enver sonuçtan hiç memnun değil

Gizerler (gizerler.com) Tvs Jupiter Çalışmama Sorunu

Gizerler (gizerler.com) Tvs Jupiter Çalışmama Sorunu
25 Ağustos 2024 21:46

Tvs jubiter 125 CC motorum tüm bakımları serviste yapılmış ve şu an 5 bin km de. 1 ay içerisinde 3-5 defa ilk çalıştırdığımda stop ediyordu. Servise götürüp durumu anlattım kendileri o arızayı verdiği zaman getirmemi söylediler. Bir gün yine aynı hatayı verdi ve hiç beklemeden götürüp ustanın gelip bakmasını rica ettim bana usta dışarı çıkamaz bakamaz yasak dediler. Israrım üzerine usta gelip baktı randevu alın bakalım dediler ve bana 15 gün sonraya randevu verdiler motor 2 gün serviste kaldı ben arayıp hazır olup olmadığını sordum hazır gelip alabilirsiniz dediler. Motoru alınca ne işlem yapıldığını sordum arıza tespiti yapılamadı dediler. Motoru kendilerine nasıl bıraktıysam bana öylece teslim ettiler Ve aynı gün motorum yeniden aynı şekilde arıza verdi ve bir sonraki gün bugün motor tamamen kapandı ve çalışmıyor. Ben servisin bakmadığı için bozulan ve çalışmayan motoru tekrar nasıl servise götüreceğim?
Motor tamamen tepkisiz ve boğuluyor gibi oluyor ve hiç çalışmıyor.

Enver
26 Ağustos 2024 12:55

Yetkili Sayın K*** k*** bey aradılar kendileri arıza giderme noktasında tam destek olacaklarını ilettiler. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Enver
17 Eylül 2024 19:22

Motosikletimi 26.08.2024 akşam tarihinde akşam saatlerinde çalışmadığı halde kendi imkanım ile *Gizerler Adana yetkili servise* bıraktım. Üzerinden tam 22 gün geçti! Ve henüz motorumu alamadım. Motosiklet ten bir parçanın sökülüp fabrikaya gönderildiğini ilettiler. 22 gün geçti ve Hâlâ ilgili parça gelmedi. Uğur motorlu araçları arıyorum, parçanın nerede olduğu ile ilgili bilgi alamıyorum. Gizerler yetkili servisi arıyorum parçanın nerede olduğu ne zaman geleceği ile ilgili bilgi alamıyorum. Bir kargonun en uzak bir ile gidiş maksimum 4 gün geri gelişi maksimum 4 gündür. Ama ben 22. Günün sonunda Hâlâ motorsuz ve ne zaman alacağımı bilemeden bekliyorum.

21 Eylül 2023 14:45

Yön AVM'den Scooter Motorsiklet Aldım Ve Mağdurum.

03 Haziran 2024 17:43

Gizerler (gizerler.com) Tvs Jüpiter 125 Fan Motoru Kırıldı